Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Η κακή αρχή (μέρος 20ό)

Και εμείς, αν μας φώναζαν στο βήμα, θα λέγαμε τα εξής: Ο Γιάννης ο Κεχρής είναι ένας καλός επιστήμονας, σοβαρός γιατρός και εξαίρετος οικογενειάρχης.

Ήταν μέλος των Ενεργών Δημοτών και διετέλεσε επί 4 χρόνια Πρόεδρος στο
ΚΑΠΗ και τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, αποκτώντας μια σχετική εμπειρία και βάζοντας και αυτός το λιθαράκι του στο τεράστιο έργο της αναδόμησης του Χολαργού και στη σημαντική κοινωνική πολιτική της συγκεκριμένης παράταξης. Στη δε διάρκεια της τετραετίας δεν κατεγράφη ούτε μια διαφωνία του με την πολιτική των Ενεργών Δημοτών ή με το Δημήτρη Νικολάου.

Εργάστηκε πολλές ώρες, παράτησε τη δουλειά του, πρόσφερε, ενδιαφέρθηκε, πλήρωσε, δεν έκλεψε, δεν έφαγε, δεν έβαλε στην τσέπα του και δεν χρέωσε το Δήμο και το ίδιο έκαναν και οι υπόλοιποι συνάδελφοί του στην τότε Διοίκηση. Άξιοι συμπολίτες μας και αυτός και οι άλλοι.

Κλαπ, κλαπ, κλαπ, ευχαριστούμε το φίλο κουκουλοφόρο που ήρθε να πιει τζάμπα καφέ και μας έγλειψε και λίγο για να φανεί η φάτσα του στους μαζεμένους ψηφοφόρους, πριν πάνε οι ίδιοι άνθρωποι στις εκδηλώσεις του Ξύδη και του Νικολάου...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...