Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Πανικός στα σχολεία, με το Γιάννη Βόγλη (μέρος 4ο)

Ως... αποδεικτικό στοιχείο, ο Μάκης, μας έβαλε και αυτά τα στοιχεία που βλέπετε στη φωτό. Από πού να το πρωτοπιάσεις...

1) Γενική παρατήρηση: Φτιάξε το ρολόι σου, λέμε τόσον καιρό, γιατί δεν μπορεί κανείς να αντιληφθεί πότε αρχίζει και
πότε τελειώνει η μέρα σου. Επίσης, εξήγησέ μας γιατί έκρυψες το μετρητή σου...

2) Έτσι όπως βάζεις τα στατιστικά μπορεί ο καθείς στο html του να γράψει ό,τι νούμερο θέλει, αλλά εμείς δεν είμαστε κακοπροαίρετοι και θα το παίξουμε το παιχνιδάκι.

3) Το blog του Παρατηρητή υπάρχει από τις 3 Αυγούστου του 2010. Δηλαδή, εδώ και περίπου 2 χρόνια και 5 μήνες. Είχε από πίσω του την ομώνυμη εφημερίδα που υπάρχει εδώ και 500 χρόνια, άρα ένα πολύ καλό lead in. Το πλήρες ιστορικό προβολών σελίδων του είναι 440.813.

To Κλισιοσκόπιο μόλις έκλεισε 1 χρόνο και το ιστορικό προβολών σελίδων του είναι 327.285... ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Hint: Τα blogspot δεν είναι sites με δικό τους server, όπου μπορεί ο καθείς να "παίξει" όσο γουστάρει, βλέπε "Παπάγου Πολιτεία" που σε ενάμιση χρόνο εμφανίζει... 414.524 επισκέψεις, αλλά κοντεύει να εξαφανιστεί από κάθε σύστημα διαδικτυακής μέτρησης και βρίσκεται αιώνες πίσω από τον Παρατηρητή. Αλλά εκεί δεν τον χαλάει το Μάκη, ούτε κάνει αναφορές και συγκρίσεις. Η θέση του Κλισιοσκοπίου είναι το πρόβλημα. Φυσικά, διότι το θέμα δεν είναι αν είναι κουκουλοφορικό το Μέσο, αλλά αν είναι κωλοτουμπικό και διαπλεκόμενο. Από τη στιγμή που δεν είναι και λέει και αλήθειες, την κάτσαμε τη βάρκα και άντε απείλησε, εξαγόρασε ή μάζεψέ τους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...