Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Πανικός στα σχολεία, με το Γιάννη Βόγλη (μέρος 6ο)

Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους: Πρώτον, διότι δεν είναι όνομα αυτό που διαθέτει και δεν υπάρχει άνθρωπος που να μπορεί να το πει ή να το θυμηθεί.

Δεύτερον και κυριότερο, διότι οι αναρτήσεις του δεν είναι πρωτότυπες και υπάρχουν σε άλλα 500 sites, οι ίδιες. Είναι ο γνωστός τρόπος, με τον
οποίο επιβιώνουν τόσα Μέσα, παγκοσμίως. Βάζει ένας πραγματικός δημοσιογράφος ή ρεπόρτερ μια είδηση ή τσιμπάει κάποια από τα ειδησεογραφικά πρακτορεία και μετά την παίρνουν όλοι νουμεράδα.

Ψάχνεις στο διαδίκτυο κάτι που έκανε ή είπε π.χ. ο Σαμαράς, σου βγάζει το google 30 blogs και sites που έχουν την είδηση με τον ίδιο τίτλο και το ίδιο κείμενο αντιγραμμένη, μπαίνεις κάπου στην τύχη και εκεί μπορεί να είναι του Μάκη μας. Μετά, περιμένει να έχει την ίδια βαθμολογία με εμάς που έχουμε απευθείας πρωτογενείς αναγνώστες... Που πληκτρολογούν απευθείας τη url μας... Και τριπλάσια hits να κάνει, πάλι με τα κιάλια θα μας βλέπει.

Αλλά και να μας πέρναγε, λέμε τώρα και καμία σαχλαμάρα να περάσει η ώρα, αυτό θα γινόταν λόγω θεμάτων διαγαλαξιακού ενδιαφέροντος. Όταν αντιγράφεις ειδήσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα της παγκόσμιας πανανθρώπινης δραστηριότητας και όλων των ενδιαφερόντων, του κερατά, κάτι παραπάνω θα τσιμπήσεις. Για γύρνα το μόνο σε θεματολογία Παπάγου Χολαργού, να δούμε πόσες αναρτήσεις θα γράψεις, πόσα hits θα έχεις και για πόσο καιρό θα αντέξεις να ανεβάζεις κάθε μέρα πρωτότυπο κείμενο;

Hint: Tα μεταξωτά βρακιά κ.τ.λ. κ.τ.λ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...