Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Η κακή αρχή (μέρος 6ο)

Το Κλισιοσκόπιο γράφει ακριβώς και μόνο την αλήθεια. Δηλαδή ότι κάποιοι μας έπιασαν κορόιδα και μας φύτεψαν τον Ξύδη, ο οποίος παραμένει Δήμαρχος μόνο του Παπάγου και θέλει να εξαφανίσει το Χολαργό από το χάρτη.

Αυτό το παραδέχονται πλέον όλοι οι
συνδημότες μας, ασχέτως αν, για οποιονδήποτε λόγο ψηφίσουν ξανά Ξύδη ή άλλο Παπαγιώτη υποψήφιο ή άλλες παρατάξεις εξαιτίας τοπικιστικών, κομματικών, προσωπικών, συγγενικών και συμφεροντολογικών προτιμήσεων. Αυτή άλλωστε είναι και η πεμπτουσία της Δημοκρατίας. Παραδέχομαι το σωστό, αλλά επιλέγω ελεύθερα εκείνο που μου γουστάρει, ακόμη και αν είναι λάθος.

Πλην του Ιλισός, δεν θα δείτε πουθενά τα ανώνυμα blogs της περιοχής να φωνάζουν "Ψηφίστε Τάδε" ή "Ζήτω ο Δείνα". Ακόμη και ο Παρατηρητής, μπορεί να παίζει με το σύμπαν παιχνιδάκια, αλλά προς τα έξω προσπαθεί να διατηρήσει τη λογική της κατεύθυνσης δια της εις ατόπου επαγωγής.

Για αυτό είναι τουλάχιστον γελοίο, όταν ένας υποψήφιος Δήμαρχος δημιουργεί Μέσα με μόνο στόχο το απροκάλυπτο λιβάνισμά του, αυτά να είναι και "ανώνυμα". Κρύβονται οι άλλοι, κρύβονται και αυτοί που θέλουν να εκτεθούν στη διεκδίκηση του ανώτερου αξιώματος της περιοχής...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...