Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Η κακή αρχή (μέρος 29ο)

Μεγάλες στιγμές ζούμε και μεγάλες απαντήσεις παίρνουμε.

Το γνωστό troll που δεν φοράει παντελόνια απαντάει ότι καταγγέλλει και θα καταγγέλλει τους ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ του Δήμου.

Μα αυτό θέλουμε και εμείς. Να καταγγείλει επωνύμως ποιοι είναι αυτοί οι "εκτός ΑΣΕΠ διορισμένοι στο Δήμο, λόγω προσωπικών σχέσεων με στελέχη της Διοίκησης", όπως λέει και ξαναλέει.

Έλα χρυσό μου! Γιατί κοτεύεις; Αφού το 'χεις! Αφού είσαι τόσο φιλαλήθης! Αφού θέλεις να κρατήσεις το μέλλον μας στα
χέρια σου! Δώσε μας ένα τοσοδούλι ονοματάκι. Μη νομίζει και ο κόσμος ότι τρολλάρεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και φλομώνεις τους πολίτες στο ψέμα.

Διότι ως Νο1 στέλεχος της νέας παράταξης Κεχρή, δεν θα ήταν ωραίο να χαρακτηριστείτε από τώρα εκτός από ψεύτες (βλέπε τις προηγούμενες αναρτήσεις, αλλά κυρίως αυτές που έρχονται) και για συκοφάντες. Κρίμα θα είναι να τελειώσει το παραμύθι από τώρα. Με τι θα ασχολούμαστε εμείς μετά; Πάλι με τον Ξύδη;

Hint: Συγκινητικό τρολλοstatus του ιδίου αναφέρει ότι τώρα αποδεικνύεται πως το 2010 έκανε τη σωστή επιλογή και κατέβηκε με τον Ξύδη, αλλά και ότι και το 2014 θα έχει κάνει τη σωστή επιλογή που θα κατέβει με τον Κεχρή.

1. Δεν ξέρουμε αν η στήριξη Ξύδη ήταν η καλύτερη επιλογή (χμ..., ας μας πει κανένας Χολαργιώτης...), πάντως οι 50 σταυροί που πήρες απέδειξαν ότι οι πολίτες έκαναν πράγματι την καλύτερη επιλογή να σε μαυρίσουν.

2. Πώς το να ξεπουλάς την "καλύτερη επιλογή σου" σε λιγότερο από 6 μήνες, δικαιώνει τις μέχρι τώρα "καλύτερες επιλογές σου" και πώς οι νέες "καλύτερες επιλογές σου" μπορούν να είναι αξιόπιστες, μόνο μία τρικυμία εν κρανίω μπορεί να κατανοήσει.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...