Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Η κακή αρχή (μέρος 32ο)

Για αυτό σου λέμε, Γιάννη. Μάζεψέ τον, διότι αυτός έτσι που το πάει σε λίγο θα χρησιμοποιήσει ως επιχείρημα τα μαύρα ταμεία του ΚΑΠΗ, όταν ήσουν Πρόεδρος. Αλήθεια, ο Μάκης που αναπαράγει συνέχεια και "αφιλοκερδώς" το "Ιλισός", τα ξέρει
αυτά που λέει για το πρόσωπό του, δημοσίως; Αυτό δεν είναι επικοινωνία. Αυτό είναι καταστροφή!

Ένα περίεργο πράγμα, ρε παιδί μου... Όλοι οι Πρόεδροι του Νικολάου που διατηρούσαν μαύρα ταμεία στα Νομικά τους Πρόσωπα: Αποστολόπουλος, Τούτουζας, Κεχρής, σήμερα βρίσκονται εκτός Ενεργών Δημοτών και θέλουν να γίνουν Δήμαρχοι για να μας σώσουν. Από τι; Από αυτά που έκαναν οι ίδιοι; Βρε τι γίνεται στον κόσμο... Και έχουν και ως μόνο επιχείρημά τους την... κακοδιαχείριση των Ενεργών Δημοτών! Ντροπή! Υπάρχει και Θεός!

Hint: Παρατηρούμε ότι κάποιο παλικάρι που είναι σαν να του έσκασε αεροπλανοφόρο στη μούρη από το αντίθετο ρεύμα, συνεχίζει να τσακώνεται με αόρατους εχθρούς, περιμένοντας να βγάλει συμπεράσματα βάσει του ποιος τσιμπάει και ποιος τού απαντάει. Μέχρι στιγμής την πληρώνουν άσχετοι και κυρίως άσχετες. Βέβαια, αν ο μεν είχε τόσο κοφτερό μυαλό και όλοι οι άλλοι ήταν πανίβλακες, θα ήταν και διαφορετικά τα πράγματα στη ζωή όλων μας και αντί για το Ιλισός, μάλλον θα είχε το Κλισιοσκόπιο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...