Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Η πάρα πολύ κακή αρχή (μέρος 37ο)

7. Το θέμα είναι ότι, λόγω της συμπεριφοράς του, μέχρι τώρα ο μόνος που την έχει πληρώσει είναι ο Κεχρής και όχι μόνο από εμάς. Και θα συνεχίσει να την πληρώνει, αν δεν κάνει κάτι για αυτήν τη γάγγραινα.

Διότι ο κύριος αυτός, καλώς ή κακώς, μοστράρει ως η Νο1 στελεχάρα της υπό σύσταση παράταξης του γιατρού. Δεν το
λέμε εμείς, ο ίδιος το λαλάει δεξιά και αριστερά και μη μας πει κανείς ότι δεν είναι ο πλέον φανατικός υποστηρικτής -αν όχι ο μόνος υποστηρικτής...- της νέας αυτής κίνησης.

Αυτός, όμως, δεν πάει για Δήμαρχος και το πολύ-πολύ να μην ξαναβρεί ούτε την ψήφο του. Συνηθισμένα τα βουνά... Σκορδοκαΐλα του. Άλλωστε όλοι γνωρίζουν πλέον ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι οι αναθέσεις των έργων και όχι οι θέσεις Διοίκησης.

Ας δούμε π.χ. το ανωτέρω σχολιάκι με τα μαύρα ταμεία του ΚΑΠΗ, όπως και μερικά άλλα που ακολούθησαν ή άλλα που έρχονται. Ειλικρινά, δεν σκόπευε κανείς να το επαναφέρει στην επικαιρότητα (3.500 προβολές σελίδων την ημέρα είναι αυτές...), μέχρι την ώρα που το μαντρόσκυλο του Κεχρή έκανε το λάθος να συκοφαντήσει, τελείως άστοχα, αμάχους! Ανθρώπους εκτός πολιτικής σκηνής και δη γυναίκες που δεν του έχουν φταίξει ποτέ σε τίποτα και λέει και ψέματα και είναι και άνανδρος, καθώς δεν τολμά να πει τα ονόματα δημοσίως, διότι γνωρίζει ότι είναι ψεύτης και συκοφάντης με περικεφαλαία και θα καταλήξει εκεί που ήταν ο Μάκης και ο Χάρης πρόσφατα.

Και βλέπετε πόσο light το πάμε με τα μαύρα ταμεία. Χωρίς επεκτάσεις περί των κωλοτουμπών, των αποσύρσεων, των αναξιοπρεπειών, των ανίερων συμφωνιών και των γλειψιμάτων στους εκδότες που θα σήκωναν άλλες 15 αναρτήσεις και θα τελείωναν το παραμύθι από τώρα. Ας όψονται κάποιοι που βάζουν πλάτη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...