Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Μένει το ΙΚΑ που φεύγει ή φεύγει το ΙΚΑ που μένει; (μέρος 5ο)

7) Βγες επιτέλους από το facebook και κάνε καμιά βόλτα στο Χολαργό και εσύ και οι άλλοι να δείτε τα χάλια σας. Η ζωή και τα προβλήματα δεν είναι εδώ μέσα, αλλά εκεί έξω.

Παράλληλα, όταν έλεγε ο ΓΑΠ περί Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης: α) Δεν εννοούσε αυτό ακριβώς β) Είδαμε πόσο σκατά τα έκανε και αυτός.

8) Παρόλα αυτά, όλοι δεχτήκαμε το νέο με θετική διάθεση και δεν αντέδρασε
κανείς. Έμεινε, όμως, μόνο σε αυτήν την ανακοίνωση ο Δήμαρχός μας; Όοοχι και θα δούμε παρακάτω πόσο άλλο ανοίχτηκε και πόσο προκάλεσε δυνάμεις τις οποίες, όπως φαίνεται, δεν μπορεί να παλέψει.

Hint: Κυκλοφόρησαν τα βιβλία: "Χολαργός, αυτός ο άγνωστος", "Υπάρχει ζωή μετά τον Παπάγο;", "Χολαργός, το τελευταίο σύνορο", "Μακριά και αγαπημένα: Οδοιπορικό σε αχαρτογράφητες περιοχές του Δήμου μας" και "Άνω Χολαργός, εκεί που μόνο ο Τίγκας τόλμησε να πάει". Εκδόσεις Νέα Πορεία. Προλάβετε! Διατίθεται από το μόνο κατάστημα που υπάρχει στο Χολαργό, σύμφωνα με τη νέα Διοίκηση και το οποίο φυσικά βρίσκεται στο Holargos Center, γεγονός που εξηγεί γιατί πάλι όλες οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις έγιναν στο συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο, ενώ όλος ο άλλος Χολαργός ήταν μέσα στη μιζέρια, στα σκοτάδια και την έλλειψη στολισμού. Ευτυχείτε!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...