Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Να τη, πάλι, η Πούτση...

Διακοπή ροής, διότι θέλουμε να αγιάσουμε και δεν μας αφήνουν. Μην έχοντας δουλειά να κάνει, ως συνήθως, ο Παρατηρητής δημοσίευσε το κάτωθι:

"Μία μόνο ανάρτηση την ημέρα! Παρ' όλα αυτά, το γνωστό κουκουλοφορικό
blog είναι...πρώτο κάθε μέρα! Το πρώτο...μέσο της πόλης! Όλη η Αθήνα και απ'όλη την Ελλάδα μπαίνουν σε αυτό το blog και ...κάνουν ολόκληρη διατριβή της μίας και μοναδικής ανάρτησης που έχει!!!!

Τον περασμένο ενάμισι μήνα είχαμε του κόσμου τα συμβάντα σε Χολαργό-Παπάγου, μέχρι και τραγωδίες είχαμε (έχασαν τη ζωή τους δύο δημοτικοί υπάλληλοι) αλλά το κουκουλοφορικό blog (το πρώτο μέσο της πόλης) ασχολείτο αποκλειστικά με τον Γιάννη Κεχρή! Κοντεύει τις 30 αναρτήσεις (μία κάθε μέρα) αφιέρωμα αποκλειστικό στον Γιάννη Κεχρή! Είναι όμως το πρώτο μέσο της πόλης!!!
Πρόκειται περί υπόθεσης-χαβαλέ! Παραμύθι. Κανείς δεν το διαβάζει! Πέντε νοματαίοι όλοι κι όλοι μπαίνουν μέσα. Δεν έχει καμία είδηση. Κούς-κούς κάνει, βλακείες και λάσπη πετάει μπόλικη! Πανάσχετοι είναι οι άνθρωποι και από δημοσιογραφία δεν σκαμπάζουν γρι!.
Χαβαλέ κάνουν και κρύβονται στη σπηλιά τους.
Αλλά κατά τα άλλα είναι το...πρώτο μέσο της πόλης!

Τρεχαντήριδες του κερατά είναι που απλά ξέρουν να παίζουν με τα πλήκτρα του κομπιούτερ και τις τεχνικές που κάνουν το blog τους να έχει μία εικονική επισκεψιμότητα.
Σας το ξαναλέμε: δεν το διαβάζει κανείς. Γιατί δεν λέει τίποτε.
Μπόλικη λάσπη μόνο".

Μαγεία ο Βραχιολίδης. Παίρνουμε βαθιά ανάσα:

1) Δεν διορθώνουμε το παραπάνω κείμενο ούτε λεκτικά, ούτε συντακτικά, ούτε ορθογραφικά, ούτε σχεδιαστικά και ας σας βγουν τα μάτια, πρώτον διότι θέλει πολύ ώρα και δεύτερον για να μπορούν να γίνουν και οι σχετικές συγκρίσεις επιπέδου.

2) Δεν είναι μία, αλλά δύο οι αναρτήσεις την ημέρα. Πάλι ψεύτης. Και είναι πρωτότυπες, όχι copy-paste από το Μακελειό. Και είναι και αληθινές. Δεν βασίζονται σε φήμες και αυτιστικά πουλάκια που δεν ξέρουν τι τους γίνεται, δεν μιλάνε για ιερόδουλες και δεν χρειάζονται φωτογραφίες πορνό για να διαβαστούν. Και δεν αντικρούονται. Όχι, όπως οι δικές σου που σε χρόνο dt βγαίνουν όλοι και σε διαψεύδουν ή αποδεικνύουν ότι δεν έχουν ιδέα περί των φοβερών σου, μαϊμού, αποκαλύψεων. Και γράφονται για να ανοίξουν τα μάτια του κόσμου. Όχι για να προκαλέσουν τεχνητό σούσουρο, διαπλοκή, τσακωμούς και να φέρουν Χρόνια Λεφτά.

3) Πράγματι μπαίνουν στο Κλισιοσκόπιο από όλη την Αθήνα, την Ελλάδα και τον κόσμο:




πηγή: Google Analytics

4) Το έχουμε πει 500 φορές, αλλά θα το ξαναπούμε, διότι κάποιοι δεν τα πιάνουν ούτε με την 500ή. Το Κλισιοσκόπιο δεν είναι δημοσιογραφικό blog. Είναι ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΟ και ασχολείται με τα Δημοτικά θέματα. Δεν ασχολείται με την επικαιρότητα και τις "ειδήσεις", αν αυτές δεν επηρεάζουν με κάποιον τρόπο την Αυτοδιοικητική ζωή της περιοχής. Δεν υπάρχει για να γράφει τους γάμους, τις κηδείες, τα βενζινάδικα και τα εφημερεύοντα φαρμακεία. Για τέτοια έχουμε ένα μάτσο ανεπαρκείς "δημοσιογράφους" και "εκδότες" της πόλης μας, οι οποίοι δεν είναι ικανοί για τίποτε παραπάνω, παρά να διαστρεβλώνουν ακόμη και υπαρκτά γεγονότα που συμβαίνουν δίπλα μας και τα βλέπουμε όλοι, διότι μας περνάνε για ηλίθιους.

5) Δηλαδή, πότε πρέπει να κάνουμε αφιέρωμα στον Κεχρή; Μετά τις εκλογές; Τώρα έκανε ο άνθρωπος την κίνησή του, τώρα ασχολούμαστε. 30 αναρτήσεις είναι λίγες. Πού να φτάσουμε στο κείμενο της ομιλίας του που θα σας το δώσουμε μασημένο λέξη προς λέξη. Άλλον περιμένουμε να κάνει κίνηση και εκεί οι αναρτήσεις θα είναι 200, όρεξη να έχετε να διαβάζετε.

Αλλά και τι έγινε που λέμε για τον Κεχρή; Γιατί χαλιέται ο "αντικειμενικός" Μάκης. Απαγορεύεται; Δεν βρίζουμε, δεν συκοφαντούμε. Αναλύουμε τα γεγονότα, τις πράξεις και τα λόγια του ιδίου και της παράταξής του, βλέπουμε πίσω από την εικόνα και τις λέξεις και παραθέτουμε αδιαμφισβήτητα ιστορικά γεγονότα. Ελεύθερος είναι όποιος θέλει να μας κρίνει, να μας διαψεύσει με επιχειρήματα και να μη μας γουστάρει. Αναγνωρίστε, όμως και σε εμάς το δικαίωμα της άποψης και της έκφρασής της. Στην τελική, αν ένας επίδοξος υποψήφιος Δήμαρχος που θέλει να σηκώσει το Δήμο στις πλάτες του, εντός αυτών των εξαιρετικά δύσκολων συγκυριών, δεν μπορεί να την παλέψει με λίγη ανάλυση και κριτική από το Κλισιοσκόπιο, καλύτερα να κάτσει σπίτι του, διότι έρχονται πολύ πιο δύσκολες μέρες, όταν σε λίγο θα του επιτεθεί μαζικά η γνωστή εκδοτική συμμορία της περιοχής που είναι μανούλα στη συκοφαντία. Τότε, ο κάθε Κεχρής θα εύχεται να είχε να κάνει μόνο μαζί μας που στην τελική δεν λέμε και ψέματα.

6) 40 χιλιάδες και πλέον αναγνώστες το μήνα έχουν διαφορετική άποψη από το Μάκη που χτυπιέται ότι δεν μας διαβάζει κανείς. Ανάθεμα αν υπάρχει έστω και ένα site ή blog της περιοχής που να κάνει έστω και τα μισά. Κάποτε, το myxolargos.gr είχε τολμήσει πρώτο και μόνο να διαφημίσει αναγνωστική δύναμη 20.000 επισκέψεων, αλλά μόλις παρουσιάστηκε η πραγματική του θέση στον παγκόσμιο χάρτη, το μάζεψε άρον-άρον.

7) Αν έμπαιναν 5 νοματαίοι όλοι και όλοι, δεν θα ασχολείτο όλος ο κόσμος μαζί μας και κυρίως ο ίδιος ο Μάκης, ο οποίος είναι γνωστόν ότι ασχολείται μόνο με ό,τι ή του δίνει ή μπορεί να του δώσει ή του κόβει το φαΐ ή του χαλάει τα σχέδια. Παράλληλα, δεν θα έψαχναν όλοι να βρουν την ταυτότητα, την ιδιοκτησία και τα ονόματα πίσω από το Κλισιοσκόπιο, ούτε θα είχαμε καθημερινά παρακάλια, απειλές, μπινελίκια, εκφοβισμούς και εκβιασμούς.

8) Αν ένα μάτσο "πανάσχετοι" όπως λέει ο Παρατηρητής, έχουν καταφέρει μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να κάνουν πλάκα σε όλο το "εκδοτικό" και "δημοσιογραφικό" οικοδόμημα της περιοχής και σας κάνουν "επί χρήμασι εκδιδομένη" κάθε φορά που τις βγάζουμε και τις μετράμε (τις αναγνωσιμότητες), φανταστείτε τι θα γινόταν αν ήμασταν σχετικοί... Έχουμε ξαναπεί, φέρτε τα πτυχία Δημοσιογραφίας σας να τα συγκρίνουμε, διότι εμείς εδώ έχουμε 2-3, αχρείαστα να 'ναι...

9) "Χαβαλέ κάνουν και κρύβονται στη σπηλιά τους". Όντως σε έχουμε άνετα και για την πλάκα μας και μπορούμε να διαλύσουμε, να ξεμπροστιάσουμε και να απαξιώσουμε κάθε λέξη που γράφεις. Δεν είναι δύσκολο όταν αντιμάχεσαι το ΨΕΜΑ, με το ισχυρότερο όπλο που είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ. Συνακόλουθα, στη σπηλιά τους κρύβονται και τα στελέχη του Κεχρή με το Ιλισός, αλλά το διαφημίζεις και το αναπαράγεις με κάθε ευκαιρία. Δεν πείθεις πλέον ΚΑΝΕΝΑΝ!

10) Δουλεύουμε ακριβώς στην ίδια πλατφόρμα με τον Παρατηρητή. Ακριβώς στον ίδιο server και ακριβώς με τα ίδια πλήκτρα. Είναι τουλάχιστον γελοίο να μας συκοφαντεί ότι "κάτι περίεργο κάνουμε". Παράλληλα, το Κλισιοσκόπιο, εδώ και 9 περίπου μήνες είναι πρώτο και καταγράφει πάνω-κάτω τα ίδια νούμερα στο Alexa. Δεν παριστάνει το ασανσέρ, όπως οι υπόλοιποι που ανάλογα με τα κέφια βρίσκονται περιέργως, μέσα σε λίγες μέρες, από τη 27.000.000ή θέση στην 900.000ή... Αλλά αυτοί με τα sites και τους δικούς τους κώδικες προγραμματισμού, δεν τον ενοχλούν το Μάκη. Το Κλισιοσκόπιο τον χαλάει που δουλεύει περιορισμένο από την πολιτική και των κώδικα του blogspot... Έλεος.

Υ.Γ. Χαλάρωσε, θα πάθεις τίποτα. Και παρ' το απόφαση. Η αλήθεια δεν παλεύεται και σήμερα, όπως είναι τα πράγματα, αυτή η Αξία είναι ανεκτίμητη. Πέρασαν οι εποχές που ο κόσμος ήθελε να ακούει μόνο αυτό που τον βόλευε, γνωρίζοντας ότι το 90% ήταν ψέματα. Ή αλλάζεις ή τελειώνεις.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...