Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Όλη η αλήθεια για το blog του Ανεξάρτητου Παρατηρητή (μέρος 11ο)

Θα πει τώρα κάποιος: "κατανοητό το κολπάκι, αλλά πώς είστε τόσο σίγουροι ότι τελικά δούλεψε αυτό το σχέδιο του Βραχιολίδη και η άνοδός του δεν είναι αποτέλεσμα άλλων παραγόντων;".

Το Κλισιοσκόπιο δεν γράφει τίποτα αν δεν το έχει ελέγξει, αν δεν είναι 100% σίγουρο και αν δεν έχει τις αντίστοιχες αποδείξεις, τόσο λόγω φιλοσοφίας, όσο και για το φόβο των Ιουδαίων, καθώς ένας σκασμός λαμόγιων και διαπλεκόμενων μας περιμένει στη γωνία για να μας σύρει στη Δικαιοσύνη. Και εκεί θα πρέπει να αποδείξουν όλοι πού είναι το ψέμα ή η συκοφαντία, απέναντι στους δεκάδες μάρτυρες και στα ατράνταχτα επιχειρήματά μας... Καλή τύχη...

Στη φωτογραφία βλέπουμε τη σελίδα του Alexa, η οποία αναφέρεται στο blog τού
Ανεξάρτητου Παρατηρητή και συγκεκριμένα την καρτέλα Clickstream που, όπως λέει και το όνομά της, μας ενημερώνει από πού έρχονται οι επισκέπτες ενός ηλεκτρονικού Μέσου.

Στην ερώτηση "σε ποιο site βρίσκονταν οι χρήστες του διαδικτύου αμέσως πριν επισκεφτούν το blog τού Παρατηρητή;" οι πρώτες 4 απαντήσεις είναι:
To 46,50% βρισκόταν στο makeleio.gr!
Το 10.19% βρισκόταν στο ελληνικό Google (ενθυμείστε αυτά που λέγαμε περί του πρώτου σχεδίου με τις μηχανές αναζήτησης)!
Το 6,37% βρισκόταν στο Facebook (είναι γεγονός ότι η παρουσία του στο Facebook δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, άσε που εκεί κυκλοφορεί και Σαμπάνης) και
το 5,10% βρισκόταν στο παγκόσμιο Google!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...