Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Όλη η αλήθεια για το blog του Ανεξάρτητου Παρατηρητή (μέρος 18ο)

Όποτε δε αποφασίζει να ασχοληθεί με την περιοχή μας, η μούφα, το ψέμα και η συκοφαντία πάει σύννεφο. Ειδήσεις και αποκαλύψεις στην τύχη, οι οποίες του ισοπεδώνουν την ανύπαρκτη αξιοπιστία every fucking day. Ό,τι ράδιο αρβύλα κυκλοφορεί στην πιάτσα, ο Μάκης τρέχει να το υιοθετήσει και να μας το πλασάρει ως δεδομένο και τελειωμένο.

Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία. Αυτό είναι το Πάμε Στοίχημα. Και αν του κάτσει... Δεν θα φάμε 2 χρόνια για να γράφουμε για τις παρελθούσες αστοχίες
του Παρατηρητή ή για τα στημένα εκλογικά γκάλοπ, διότι πλέον τον έχει αποδοκιμάσει η ίδια η ιστορία. Ας δούμε πρόσφατες αποτυχίες:

Κάθε τρεις και λίγο ο Βραχιολίδης επιδίδεται στο αγαπημένο του παιχνιδάκι που είναι οι μεμονωμένες και παραταξιακές συμμαχίες-συνεργασίες, ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.  Το συγκεκριμένο ζήτημα αποτελεί πάγιο πεδίο ταΐσματος κουτοχόρτου όλων των τοπικών "εκδοτών", διότι "πουλάει", με χαρακτηριστικότερο ψέμα την περίφημη συμφωνία Νικάκη-Αποστολόπουλου, την οποία, αφού μας είχε πρήξει τον έρωτα, φρόντισε ο ίδιος ο Κουγιουμτζόπουλος να παραδεχτεί ότι δεν ισχύει, όπως θα δούμε στις επόμενες αναρτήσεις μας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...