Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Όλη η αλήθεια για το blog του Ανεξάρτητου Παρατηρητή (μέρος 28o)


Δυστυχώς, δεν μπορούμε ως Κλισιοσκόπιο να κάνουμε πολλά για την Κρίση μέσα στα σπίτια του κόσμου, ούτε ανήκουμε στην κεντρική διοίκηση του Κράτους.

Παράλληλα, μη βαυκαλίζεται ο κάθε Βραχιολίδης ότι με τα ξεράσματα και τις βρισιές που ανεβάζει κάθε μέρα, κάνει κακό στην Τρόικα, στη Γερμανία και στο ΔΝΤ. Μια τρύπα στο νερό κάνει. Γραφικός γίνεται. Ηχορύπανση δημιουργεί και τον έχουν όλοι γραμμένο
κανονικά.

Αυτό που μπορούμε όμως να κάνουμε, μιας και η Κρίση είναι ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ, είναι να ξεσκεπάσουμε, να απομακρύνουμε και να κόψουμε την όρεξη από όσο το δυνατόν περισσότερα λαμόγια, από εκείνα που περιτριγυρίζουν και ξερογλείφονται μέσα ή γύρω από το Δημοτικό κορβανά.

Και αυτή ακριβώς είναι η ουσιαστικότατη συνεισφορά μας στην εποχή της Κρίσης. Η δε συνεισφορά του Βραχιολίδη ήταν να βγει ο Ξύδης, να ταΐζονται όλοι οι άλλοι εκδότες από το Δήμο πλην του ιδίου (και εκεί, ακόμη, απέτυχε...), ο Χολαργός να έχει διαλυθεί και να μαζεύουν κάποιοι τα λεφτά του κοσμάκη μπας και φτιάξουν τον Παπάγο. Ευχαριστούμε Μάκη, συνέχισε έτσι!

Hint: Καλά κάνει και διαμαρτύρεται, πάντως, ότι θα έπρεπε να ασχολούμαστε με την Τρόικα και όχι μαζί του, διότι από τότε που τον ξαναπεριλάβαμε και τον ξαναξεμπροστιάσαμε, η πτώση του στις μετρήσεις θυμίζει τη βουτιά του συναδέλφου κουκουλοφόρου Σπάιντερμαν από τη γέφυρα του Μπρούκλιν για να σώσει τη Gwen Stacy (με τεράστια αποτυχία, αφήστε τα, δράμα...).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...