Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Κανένα έλεος για τους κατακτημένους (μέρος 12ο)

Μάγκες, αν πραγματικά ενδιαφέρεστε για τον Υμηττό και δεν σας απασχολεί μόνο η μόστρα και η εξουσία, παραιτηθείτε μαζικά και εσείς και ο Δήμαρχος που προσκυνάτε και φωνάξτε εκείνους που έφτιαξαν, εξόπλισαν, στέγασαν και γιγάντωσαν τη Δασοπροστασία του Χολαργού από το 2003 έως και το 2010, μπας και γίνει δουλειά.

Σε κάθε άλλη περίπτωση θα το κάνει ούτως ή άλλως ο λαός στις επερχόμενες εκλογές. Αλλά μέχρι τότε, δυστυχώς, όπως το πάτε, το βουνό θα επαφίεται
στις προσευχές μας και πουθενά αλλού.

Ο δε Μπελιτσάκος καλά θα κάνει να ασχολείται με αυτά που γνωρίζει, ως... Πρόεδρος Καταστηματαρχών Παπάγου-Χολαργού. Το ότι δεν έχει καν μαγαζί είναι μια απλή ασήμαντη λεπτομέρεια και ντροπή σε όποιον κοροϊδέψει. Το ότι δεν έκανε καλά καν αυτό που υποτίθεται ότι ήξερε να κάνει μια ζωή, αλλά τώρα πάει να "φτιάξει" τα θέματα της Δασοπροστασίας, αποτελεί επίσης μια λεπτομέρεια.

Αλλά δεν φταίει αυτός. Φταίνε όσοι κορόιδεψαν τον κόσμο και μας φύτεψαν την πιο μισητή, ανακατωσούρικη και άχρηστη Διοίκηση από καταβολής κόσμου.

Hint: Άσχετο με το θέμα μας, αλλά για να μη νιώθει κάποιος ότι τη γλίτωσε. Βρε γελοίε! Βρε λαμόγιο! Βρε πειναλέε συμμορίτη που βρωμάει η ανάσα σου από την πείνα! Ρε, αντί να το βουλώσεις και να ανοίξεις μια τρύπα να θαφτείς για να γλιτώσεις την ξεφτίλα, τολμάς και μιλάς ακόμη; Ρε μπας και γουστάρεις ξέσκισμα από παντού και για αυτό μας προκαλείς; Βρε, μπας και το σηκώνεις το σακάκι, διότι δεν εξηγείται αλλιώς να ξύνεσαι ξεβράκωτος στην "γκλίτσα" μας; Ξανάρχεται η ώρα σου. Δεν αργούμε. Μισό λεπτό να τελειώσουμε με τούτα τα καραγκιοζιλίκια του εκλεκτού Δημάρχου σου και μπορείς να σκύψεις διότι σου 'ρχεται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...