Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Ποιοι και γιατί θέλουν να θάψουν την υπόθεση του Ιδρύματος Ζουρούδη; (μέρος 16ο)

Ο πιο σκατόψυχος τύπος που πάτησε ποτέ τα άγια χώματα του Χολαργού, ξαφνικά ψυχοπονεύτηκε τη Βαλιάνου. Ο "πρώτα πυροβολώ και μετά σημαδεύω" θέλει να σώσει τους ανθρώπους της προσφοράς... ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ..!

Τι έγινε, αγάπη; Αγχωθήκαμε μην φανεί επιτέλους ποιοι ήταν εκείνοι που σε στήριξαν και σε στηρίζουν, συκοφαντώντας όλους τους άλλους; Αγχωθήκαμε μην βρεθεί από πού ήταν τα λεφτά, με τα οποία κάποιοι έκαναν... επικοινωνία υπέρ σου, για τους δικούς τους
λόγους;

Είναι αλήθεια ότι για τον Ξύδη είναι δύσκολη η φάση. Αν αποδειχθεί ότι ο Στάικος λέει αλήθεια και βρεθούν ποιες ήταν οι "φιλανθρωπίες", κλάφτα Χαράλαμπε για τους κολλητούς του.

Αν πάλι αποδειχτεί ότι ο Στάικος δεν έδωσε ποτέ λεφτά, ο Ξύδης θα πρέπει να απολογηθεί για τον άνθρωπο που ήταν υπεύθυνος για όλα τα έργα στον πρώην Δήμο Παπάγου. Εκείνα τα έργα, τα οποία ήταν όλα δωρεές του γνωστού αρχιτέκτονα, ενώ ο Δήμος δεν έβαλε φράγκο. Εκείνα τα έργα τα οποία η Νέα Πορεία και οι προδότες της παρουσίασαν προεκλογικά στους Χολαργιώτες και τους κορόιδεψαν ότι ο Ξύδης ξέρει να κάνει έργο, χωρίς να χαλάει λεφτά, αντίθετα από τον "κλέφτη και απατεώνα" Νικολάου, που έκανε πολύ μεγαλύτερο έργο, αλλά ο "αλήτης" πήγε και το πλήρωσε από το... ταμείο του Δήμου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...