Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι επιστολές της Βαλιάνου προς το Στάικο (μέρος 1ο)

Κλικάρετε στη φωτό για να μεγαλώσει
Λένε-λένε όλοι για την υπόθεση με το Ίδρυμα Ζουρούδη, αλλά ένας δεν έχει αξιωθεί μέχρι στιγμής να δημοσιεύσει αυτές τις περίφημες επιστολές της Βαλιάνου, για να δει και ο κόσμος για τι πράγμα συζητάμε τόσες μέρες.

Πρόκειται για την κλασική τακτική των επαγγελματιών ψευτών και συκοφαντών της περιοχής. Τα ίδια μία ζωή. Αντίστοιχη αντιμετώπιση του θέματος με την υπόθεση της ψεύτικης διαθήκης Καρύδη. Άλλο έπος ψευτιάς και συκοφαντίας από 'κει.

Έλεγαν, έλεγαν επί 2,5 χρόνια, αλλά δεν μας είχε κάνει κανείς τη χάρη να μας βάλει μια φωτογραφία με ολόκληρη τη διαθήκη, ώστε να διαπιστώσει ο κόσμος ότι δεν είχε σφραγίδα συμβολαιογράφου, αλλά και ότι ήταν γραμμένη σε... υπολογιστή,
δηλαδή ότι δεν επρόκειτο ούτε για ιδιόγραφη, ούτε για δημόσια, ούτε για μυστική διαθήκη, αλλά για ένα κωλόχαρτο χωρίς καμία αξία.

Ο δε Μάκης είχε δημοσιεύσει κάποια στιγμή ένα κομμάτι της διαθήκης, από όπου δεν μπορούσε κανείς να βγάλει άκρη για τι πράγμα πρόκειται. "Άσε να σέρνεται η μισή αλήθεια και ό,τι ζημιά μπορέσουμε να κάνουμε καλή θα είναι...". ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΥΤΑ, ΛΑΜΟΓΙΑ!

Ιδού λοιπόν η πρώτη επιστολή της Βαλιάνου, για την οποία ο Μάκης, χωρίς να τη δημοσιεύσει, ενημέρωσε τον κόσμο ότι ο Στάικος έχει προσθέσει μόνος του από κάτω τα ποσά! Αν δει κανένας ποσά, ας μας ενημερώσει και εμάς. "Το πετάω και όπου πιάσει...". ΨΕΥΤΗΣ!

Από δε το κείμενο, όποιος μπορεί να καταλάβει ότι πρόκειται για μικροποσό ή για... 10 κουπόνια όπως υπέθεσε ο Βραχιολίδης, καλή διαμονή στο Δαφνί.

Για να δούμε και τη δεύτερη επιστολή...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...