Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Ποιοι και γιατί θέλουν να θάψουν την υπόθεση του Ιδρύματος Ζουρούδη; (μέρος 20ό)

Αντί κάποιοι να εκβιάζουν την Καλιοντζή για να σταματήσει την έρευνα και να βρίζουν εμάς ότι δήθεν συκοφαντούμε την αρχόντισσα του Χολαργού, να μας εξηγήσουν γιατί δεν θέλουν να βρεθεί η πάσα αλήθεια.

Εκδότες Τζόκερ που ό,τι γράφουν βασίζεται στο "και αν σου κάτσει", οι οποίοι πρώτα δημοσιεύουν και μετά αν γίνει χαμός ψάχνουν να βρουν την αλήθεια, καλό θα ήταν να το βουλώσουν, διότι η αξιοπιστία δεν είναι το
φόρτε τους.

Ιδίως ο Βραχιολίδης, του οποίου όλες οι "ειδήσεις" και "αποκαλύψεις" είναι στην τύχη και στηρίζονται σε πουλάκια και σκιουράκια, στο ζήτημα με το Ζουρούδη είναι σίγουρος ότι ο Στάικος δεν είχε άλλη δουλειά να κάνει και σηκώθηκε ένα πρωί και άρχισε να διαδίδει ότι έδωσε 32.000€ στη Βαλιάνου.

Από την άλλη γιατί διάλεξε την απόμαχο της ζωής κα Ζωζώ και όχι κάποιον πιο ενεργό για να του κάνει σοβαρή ζημιά; Γιατί δεν διάλεξε κάποιον άλλον ή εμάς, βρε αδερφέ, που είμαστε και φαντάσματα και δεν μπορούμε να αποδείξουμε τίποτα; Αλλά ξεχάσαμε, σύμφωνα με το Μάκη, ο Στάικος είναι ο ιδιοκτήτης μας... Έτσι! Όταν μιλάει ο αρχιερέας της αλήθειας, όλοι οι άλλοι πρέπει να σωπαίνουν.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...