Κυριακή, 14 Απριλίου 2013

Ποιοι και γιατί θέλουν να θάψουν την υπόθεση του Ιδρύματος Ζουρούδη; (μέρος 22ο)

Γνωρίζουμε ότι η βλακεία είναι ανίκητη και ότι κάποιοι πιστεύουν ότι θα ξανακαταφέρουν να επηρεάσουν έστω και μισό άνθρωπο από εδώ και πέρα, αλλά δεν ξέρουν πόσο ανίκητη είναι η υπομονή και η επιμονή η δική μας.

700 αναρτήσεις θα το φτάσουμε το θέμα, όσο πετιούνται ακόμη κάτι λαμόγια και μιλάνε, αντί να ανοίξουν μία τρύπα 15 μέτρα κάτω από τη Γη και να μπουν μέσα.

Ο άνθρωπος που παρουσίασε πρώτος το Στάικο ως το σίγουρο επόμενο Δήμαρχο Παπάγου-
Χολαργού, εκείνος που μας τον εμφάνισε ως τον πρώτο μάγκα και ως τη μοναδική λύση στην περιοχή, διότι είχε μυριστεί χρήμα και περίμενε να φάει τρελά, σήμερα προσπαθεί να παρουσιάσει εμάς ως... υπαλλήλους του κυρίου Μπάμπη.

Ξεχνά όμως μια διαφορά. Εμείς ούτε ελπίσαμε, ούτε επιθυμήσαμε, ούτε έχουμε λάβει έστω και ένα € ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, διότι απλά επισήμως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ! Ο καθείς μπορεί να κάνει τις υποθέσεις και τα σενάριά του περί της ταυτότητας του Κλισιοσκοπίου, μέχρι εκεί που φτάνει το άδειο του κεφάλι, σίγουρος όμως δεν θα είναι ποτέ κανείς ώστε να προσπαθήσει να πλησιάσει οικονομικά κάποιον ή κάποιους με κίνδυνο τα λεφτά του να πάνε στο βρόντο. Άσε που εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο δεν θα υπήρχε ούτε μια πιθανότητα στο δισεκατομμύριο να μην τον ξεμπροστιάσουμε first thing in the morning. ΤΡΟΜΟΣ!

Αντίθετα, ο φίλος μας ο Μάκης, με το που πήρε γραμμή ότι δεν πρόκειται να ξεκολλήσει φράγκο από το Στάικο, άρχισε να τον βρίζει, όπως κάνει άλλωστε με όλους όσοι δεν τον ταΐζουν ή δεν ελπίζει ακόμη ότι μπορεί να τον ταΐσουν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...