Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Όταν ο Βραχιολίδης έγλειφε το Στάικο (μέρος 3ο)

"Σίγουρα, αυτές οι προσφορές είναι εκπληκτικά μοναδικές και προσφέρουν χορηγία και στον Ξύδη. Ο Στάικος λειτουργεί άθελά του και ως από μηχανής Θεός στην προεκλογική εκστρατεία του Ξύδη"... έγραφε ο αρχιγλείφτης ο Μάκης.

Ελάχιστο καιρό μετά, τόσο ο Βραχιολίδης, όσο και ο Κουγιουμτζόπουλος, αλλά και ο Καραμανέας προσπαθούσαν να πείσουν
το λαό του Χολαργού ότι όσα έργα είχαν γίνει στον Παπάγο ήταν του Ξύδη, ως αποτέλεσμα της... χρηστής του Διοίκησης...

Μαγικά, στην προεκλογική περίοδο ξέχασαν όλοι το Στάικο και μας έλεγαν ότι ο Ξύδης ήταν μάγκας και έκανε μόνος του έργα στον Παπάγο χωρίς λεφτά, ενώ ο Νικολάου έκανε έργα στο Χολαργό τα οποία κόστισαν, περιέργως, χρήματα!

Για να γίνει ακόμη πιο πιστευτό ακολούθησαν οι γνωστές συκοφαντίες με τα δήθεν 25 εκατομμύρια χρέη του Χολαργού, ο χαβαλές με την υποθήκευση του μέλλοντος 45 γενεών, τα ψέμματα για τα δήθεν μηδενικά χρέη του Παπάγου και φυσικά οι υπόνοιες για την κακοδιαχείριση και τις μίζες που υποτίθεται ότι θα έπρεπε υποχρεωτικά να έχει πάρει ο Νικολάου, αφού δεν εξηγείτο αλλιώς γιατί έκανε τόσα πολλά έργα δίνοντας... λεφτά! Φυσικά, απεκρύφθη ότι ακόμη και μετά τα έργα Στάικου ο Παπάγος παρέμενε σε προπολεμική κατάσταση, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα.

Τη συνέχεια τη γνωρίζουμε όλοι πάρα πολύ καλά, όπως γνωρίζουμε και τι κάναμε ο καθείς από τη μεριά του και τα λουζόμαστε σήμερα και καλά να πάθουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...