Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Ποιοι και γιατί θέλουν να θάψουν την υπόθεση του Ιδρύματος Ζουρούδη; (μέρος 4ο)

Ξεκινάμε με τον Ψεύτη της Βαγδάτης, ο οποίος κοπανιόταν στο τσοντόblog του και πίεζε την Καλιοντζή να μην προχωρήσει την έρευνα για τη Βαλιάνου με τα εξής "ακλόνητα" επιχειρήματα: Ότι είναι άρρωστη και μεγάλης ηλικίας...

Βρε θεομπαίχτη! Αν είναι άρρωστη και μεγάλης ηλικίας, ένας λόγος παραπάνω να βγει στο φως όλη η αλήθεια, ακριβώς διότι είναι κρίμα να συκοφαντείται, αν συκοφαντείται, μια γυναίκα υπέργηρη και άρρωστη.

Αντίθετα με το Μάκη που δεν έχει καμία
αυτοεκτίμηση και γουστάρει να αυτοξεφτιλίζεται καθημερινά, κάποιοι άλλοι ζουν για ένα καθαρό κούτελο τόσο εν ζωή, όσο και μετά θάνατον.

Παράλληλα, αν κάποιος ήταν ή είναι λαμόγιο, μας είναι παντελώς αδιάφορο τόσο το πόσων αιώνων είναι, όσο και το αν είναι άρρωστος ή ακόμη και αν έχει αφήσει το μάταιο τούτο κόσμο.

Αυτές τις περιστασιακές ευαισθησίες ο Βραχιολίδης να πάει να τις πουλήσει αλλού, καθώς είναι εκείνος που έχει συκοφαντήσει όποιον μιλάει ελληνικά στην περιοχή, έχει τσακωθεί με νέους, γέρους, αρρώστους και υγιείς, έχει βρίσει μικρούς και μεγάλους, έχει αποκαλέσει δολοφόνους άσχετους ανθρώπους και κυρίως έχει κατηγορήσει 20χρονο υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο ως... έμπορο ναρκωτικών, επειδή δεν του άρεσε η παράταξη με την οποία κατέβαινε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...