Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Κανένα έλεος για τους κατακτημένους (μέρος 8ο)

Η στάση του Τύπου στο ζήτημα του Χατζηεμμανουήλ αντικατοπτρίζει πλήρως το υπόβαθρο της κατάστασης. Η πλευρά mydavatziskougioumtzopoulos ανέφερε την εκδίωξη του Χολαργιώτη απαλά, για να μην έχουμε και δράματα με τα φράγκα από το Δήμο, αλλά τουλάχιστον την ανέφερε όπως είναι, χωρίς φυσικά λεπτομέρειες.

Ο Διπλωματικός Παραμυθατζής το έκανε πιο σαφές ότι πρόκειται για εκδίωξη του Χολαργού, χωρίς περαιτέρω ανάλυση, ενώ η Παπάγου Πολιτεία, απλά αναδημοσίευσε την απόφαση Μπελιτσάκου με τίτλο: Ο
Προγραμματισμός της ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ.(!), υπενθυμίζοντας σε όλους μας ότι το αίμα νερό δεν γίνεται και ότι κάποια μυαλά ήταν, είναι και θα είναι αυτά που κάποτε λίγοι γνώριζαν και πλέον όλοι μάθαμε δια της αγρίας οδού.

Hint: Είναι άδικο όλο αυτό που γίνεται για το μέσο μη κολλημένο Παπαγιώτη, ο οποίος καμία απολύτως έγκαψη δεν είχε αν θα αναλάβει αρχηγός της Δασοπροστασίας ο Παπαγιώτης ή ο Χολαργιώτης. Το νορμάλ πολίτη τον ενδιαφέρει μόνο αν θα καεί ή όχι ο Υμηττός. Ντροπή στον Ξύδη που νομίζει ότι με τέτοιες νοοτροπίες και πρακτικές τονώνει τάχα μου το αίσθημα ανωτερότητας του Παπάγου. Αν έχει ανάγκη από τέτοιες ψυχολογικές επιβεβαιώσεις ο Παπάγος, τότε μάλλον έχει μεγάλο πρόβλημα αυτοεκτίμησης και χρειάζεται ψυχολόγο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...