Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Ποιοι και γιατί θέλουν να θάψουν την υπόθεση του Ιδρύματος Ζουρούδη; (μέρος 8ο)


Φυσικά, ο Διπλωματικός Παραμυθατζής, επ' ευκαιρία της δίωξης κατά Βαλιάνου δεν απώλεσε την ευκαιρία να επιτεθεί μέχρι και στο... Κλισιοσκόπιο, δείχνοντας ότι η παράνοια και η εμπάθεια δεν έχουν όρια. Λες και την κάναμε εμείς τη μήνυση... Μετρήστε ψέματα και παλαβομάρες:

1. "ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ-ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ: ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΒΑΛΙΑΝΟΥ ΕΠΙ ΠΙΝΑΚΙ!!!".

Με ποιον ακριβώς τρόπο μας "ξεσκέπασε"; Ναι, θέλουμε να μάθουμε τι έχει γίνει τόσα χρόνια στο Ίδρυμα Ζουρούδη. Ξεσκεπαστήκαμε πάλι...


Παράλληλα, για να μπορείς να πεις κάποιον λαμόγιο, πρέπει να του έχεις βρει κάτι. Ένα ψέμα, μια λαθροχειρία, έναν εκβιασμό, μια συκοφαντία, μια μπαγαποντιά, μια λαμογιά τελοσπάντων βρε αδερφέ.


Πότε ζητήσαμε ρε ψεύτη την κεφαλή της Βαλιάνου επί πίνακι; Εκεί είναι και το τότε και

το τώρα σχετικό κείμενό μας να το διαβάσουν όσοι γνωρίζουν ελληνικά και να μας πουν. Θέλουμε να αποδειχθεί ποιος λέει ψέμματα στην ιστορία αυτή, διότι κάποιος λέει. Δεν γίνεται και να πήρε και να μην πήρε. Ή πήρε και να μας πει τι τα έκανε ή δεν πήρε και να πάνε μέσα όσοι τη συκοφαντούν.

Τέλος, εμείς δεν λέμε πουθενά για τιμωρία της Βαλιάνου. Να βρεθεί το λαμόγιο ή τα λαμόγια που της τα έφαγαν, αν τα πήρε, θέλουμε. Αυτοί τους οποίους καλύπτει ο Μάκης και οι υπόλοιποι. Ή να βρεθούν τα λαμόγια που δεν της τα έδωσαν, αλλά λένε ότι της τα έδωσαν.


Να μάθουμε επιτέλους πώς γίνεται όλοι εμείς να δουλεύουμε από το πρωί ως το βράδυ και να μην μπορούμε να ζήσουμε και κάτι άχρηστοι και ανίκανοι να μην κάνουν τίποτα, επί τουλάχιστον 5 χρόνια και βάλε, αλλά να ζουν αξιοπρεπέστατα και να πουλάνε και μούρη στους υπολοίπους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...