Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Καλύτερα γλείψε ένα Magnum (μέρος 5ο)

Και συνεχίζει ο άνθρωπος που μας φόρτωσε το Μνημόνιο χωρίς να προλάβει να το διαβάσει, από το βήμα που του πρόσφεραν απλόχερα οι Βραχιολίδηδες:

"Ο διαλυτικός κομματισμός πήρε τη θέση της αξιοκρατίας και του εκσυγχρονισμού στα σώματα ασφαλείας".

Ότι μετά το '80 δεν υπήρχε άνθρωπος δεξιός σε αστυνομία και στρατό που να μην έχει αποταχθεί ή μεταταχθεί βιαίως και δυσμενώς, μόνο εμείς πρέπει να το γνωρίζουμε. Ότι μετά το '90 δεν έβρισκες πουθενά μη πρασινοφρουρό στα σώματα ασφαλείας, ο Μάκης δεν ήξερε να το σχολιάσει. Το μόνο που ξέρει είναι να ρίχνει χολή όταν του γράφει κανένας τίποτα και τον ξεμπροστιάζει. Εκεί
λαλίστατος είναι. Εδώ κάνει πλάτες στο Χρυσοχοΐδη. Αίσχος!

"Καταγγέλει τον Πρωθυπουργό (σ.σ. Καραμανλή, τότε) ότι διέπραξε πολιτική απάτη σε βάρος του Ελληνικού λαού με το εσπευσμένο κλείσιμο της Βουλής, θεωρώντας τον ενορχηστρωτή της παραγραφής και της συγκάλυψης σημαντικών υποθέσεων διαφθοράς που βαραίνουν στελέχη της κυβέρνησής του".

Τα θυμάστε; Τα θυμόμαστε να λέτε. Τότε που όλοι έκλαιγαν και χτυπιούνταν ότι ο Καραμανλής είχε καταστρέψει την Ελλάδα. Με 23% εφορία, 18% ΦΠΑ, 3.000€ ο μέσος δημόσιος υπάλληλος και τα spread στο 89. Τότε που ο Χρυσοχοΐδης και το παρεάκι του έκαναν την τρίχα τριχιά για να βγάλουν το Γιωργάκη Πρωθυπουργό, ώστε να πάει 45% η εφορία, 23% ο ΦΠΑ, 1.300 ο μέσος δημόσιος υπάλληλος και τα spread στο 3.000... Ου να ψοφάτε γαϊδούρια.

Και το βήμα το έδιναν αυτοί που σήμερα μιλούν για προδότες πολιτικούς και βρίζουν όποιον πιστεύει στην αναδιάρθρωση. Οι ίδιοι που το 2009 έκαναν το παν για να φέρουν την καταστροφή. Βρε, δέκα χιλιάδες φορές να μη μαθαίναμε ποτέ για το Βατοπέδι και σήμερα να μην πεινούσαμε, παρά αυτό που ακολούθησε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...