Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Δεν μπορείς να αποφύγεις το αναπόφευκτο! Το Κλισιοσκόπιο ξανά πρώτο μεταξύ όλων! (μέρος 2ο)

Όσες τσόντες και να βάλεις. Όσα κολπάκια και να κάνεις. Όσες ψεύτικες δήθεν "ειδήσεις" ή "πληροφορίες" και να ανεβάσεις. Όσες "αποκαλύψεις" στην τύχη και να κάνεις. Όσους
παραπλανητικούς τίτλους και να χρησιμοποιήσεις. Όσα μαϊμού-δήθεν "αποκλειστικά" και να αναρτήσεις. Όσο και να παρακαλάς να σε διαβάζουν. Όσο και να ζητιανεύεις για αναγνώστες. Όσο και να εμπαίζεις τον κόσμο για να μπει στο αίσχος που αποκαλείς blog. Όσο και να παραπληροφορείς. Όσο και να συκοφαντείς μόνο και μόνο για να προκαλέσεις ντόρο. Όσο και να βρίζεις δήθεν για την Κρίση, ενώ εσύ έγλειφες και πληρωνόσουν από τους υπευθύνους για αυτήν. Όσο και να απειλείς και να εκβιάζεις για εύνοια και Χρόνια Λεφτά. Όσο και να πειράζεις τον κώδικα του makeleio.gr. Όσο και να χρησιμοποιείς ένα σωρό άλλα sites και blogs για να πιάνεις κότσο τον κόσμο και να αυξάνεις επισκεψιμότητα, ο μεγαλύτερος εφιάλτης σου είναι εδώ, ήρθε για να μείνει, θα σε ξεμπροστιάζει, θα σε ρεζιλεύει και θα βλέπεις την πλάτη μας!

Όσο κράτησε-κράτησε η φούσκα με τις γυμνές και την ανακατεύθυνση από το Χίο. Η κάτω βόλτα άρχισε και δεν θα έχει σταματημό. Αυτή είναι η τύχη των πυροτεχνημάτων, των αλεξιπτωτιστών και των απατεώνων.

Χρόνια Πολλά και εις άλλες λαμογιές με υγεία! Εμείς πάλι εδώ θα είμαστε και θα στις βγάζουμε στη φόρα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...