Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Τα πασχαλινά Χρόνια Λεφτά (μέρος 3ο)

4) Ό,τι ξεκινάει με γλοιώδεις πανηγυρισμούς και προκλητικά ζεϊμπέκικα, τελειώνει με πόνο. Πολλοί δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες των επαγγελματιών εκβιαστών και συκοφαντών της περιοχής, με αποτέλεσμα να τους βρουν μπροστά τους.

Στα δυόμιση χρόνια, η παρέα που εξελέγη τυχαία και αδίκως και η παρέα που συκοφάντησε για να φάει, ήταν αναπόφευκτο να γίνουν μαλλιά-κουβάρια μεταξύ τους, καθώς κανενός οι προθέσεις και οι πρακτικές δεν ήταν τίμιες και ειλικρινείς.

5) Μειώθηκαν τα μπικικίνια από τις θέσεις Διοίκησης του Δήμου. Βλέπετε, τόσο πολύ
θέλουν όλοι να μας ευχηθούν που μόλις τους κόψανε τα πολλά τα φράγκα, έκοψαν αυτομάτως και τις ευχές. "Όχι ηλίθιε ψηφοφόρε, δεν θα σε ευχαριστήσω που με έκανες άνθρωπο, διότι δεν παίρνω πια τα 2.500€ το μήνα, συνεπώς να πας να πνιγείς".

6) Η... Κρίση. Η Διοίκηση του Δήμου αποτελείται αποκλειστικά από γέρους, γριές, δημοσίους υπαλλήλους, golden boys, άεργους, τεμπέληδες, συνταξιούχους, προικοθήρες και παιδιά του μπαμπά. Πραγματικά εργαζόμενος δεν υπάρχει πλέον σε αυτήν, μας τελείωσε. Ελεύθερος επαγγελματίας είναι ένας, αν είναι και αυτός που μάλλον επίσης μας τελείωσε. Συνεπώς, καλά κρασά. Περιμένετε λεφτά και προκοπή...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...