Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Καλύτερα γλείψε ένα Magnum (μέρος 15ο)

Ο δε Βραχιολίδης, όπως βλέπετε, υπερθεματίζει υπέρ της Αγίας Οικογένειας, πλέκει το εγκώμιο όλου του τζακιού και ζητά πίσω τον κυρ Αντώνη στο τιμόνι του Δήμου, λες και είχαμε πάλι Χούντα για να μας τον διορίσουν Δήμαρχο, όπως τότε.

Εδώ έκανε μούσκεμα από το σάλιο το Χρυσοχοΐδη, τη Νταλάρα, το Βαρβιτσιώτη και τους λοιπούς, το Πολυδωραίικο θα του ξέφευγε που το έχει και μία πόρτα για Χρόνια Λεφτά, ρουσφέτια, διαπλοκή κ.τ.λ.

Προφανώς το όραμα του Μάκη για το Δήμο είναι κάτι άχρηστοι νταβατζήδες και υπεραιωνόβιοι μπακάληδες, οι οποίοι έπαιρναν 2.500€ το μήνα, δεν είχαν καμία απολύτως
αρμοδιότητα, δεν αναλάμβαναν καμία ευθύνη, δεν υπέγραφαν τίποτα, στις δύσκολες αποφάσεις πάντα τους έπιανε συχνοουρία και έφευγαν "με τρόπο" από το Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ υπόσχονταν ψεύτικα ρουσφέτια και δεν πατούσαν στο Δημαρχείο πάνω από 5 λεπτά την ημέρα. Την ώρα που οι άλλοι σύρονταν στα δικαστήρια κάθε τρεις και λίγο, ο ξύπνιος έκανε τον μπον βιβέρ!

Προφανώς, αυτό που ονειρεύεται ο Μάκης για τον ιδανικό πολιτικό είναι ένας 80χρονος, ο οποίος εμφανιζόταν μόνο όποτε είχε να τελέσει πολιτικό γάμο, για να διαπλακεί και να μαζέψει κανένα ψηφαλάκι για τον αδερφούλη του.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...