Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Tragic Κίτσο μ' (μέρος 9ο)

Άλλες ψευτιές είναι και αυτές που ακολουθούν στο ίδιο κείμενο και αφορούν στους Ανυφαντή και Αναγνωστόπουλο, αλλά φαίνεται ότι οι ίδιοι δεν ασχολούνται και δεν είναι η πρώτη φορά.

Πολιτικά πάντως, μεγάλη εντύπωση μας κάνει πώς προεξοφλεί κάποιος το τι
θεωρούν και το πώς σκέφτονται δύο άτομα, από τα οποία δεν μπορεί κανείς να πάρει κουβέντα και μάλιστα οι θεωρίες να εμφανίζονται και ως θέσφατα.

Εκτός και αν ο Χάρης έχει ασχοληθεί και μιλήσει σοβαρά μαζί τους τα τελευταία 15 χρόνια και δεν το γνωρίζουμε, καθώς είναι γνωστό ότι οι εκδότες της περιοχής μιλάνε μόνο με όποιους "τα σκάνε" για προβολή, ενώ όλοι οι άλλοι απλά δεν υπάρχουν.

Είναι προφανές ότι ο Κουγιουμτζόπουλος πάλι γράφει στην τύχη για τους Ενεργούς Δημότες ή πάλι συνωμοσιολογεί βάσει των προσωπικών του συμφερόντων διότι:

α) Όπως φαίνεται, άλλο Χολαργός, άλλο Ενεργοί Δημότες και άλλο Νικολάου.

β) Αν ο Χάρης είχε σοβαρή πληροφόρηση και επαφή με την πραγματικότητα θα γνώριζε ότι οι σχέσεις Νικολάου-Ανυφαντή-Αναγνωστόπουλου δεν βρίσκονται και στην καλύτερή τους φάση, με πολλά στελέχη να είναι έτοιμα μάλλον να ακολουθήσουν τους δύο τελευταίους, παρά τον πρώτο. Και μιλάμε για πολλά στελέχη, όχι για ένα-δύο που εμφανίζουν κάποιοι και το παίζουν... αρχηγοί παράταξης.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...