Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Βρε, τι γίνεται στον κόσμο... (μέρος 14ο)

Ευτυχώς, το γιαλατζί δεξιό Κουγιουμτζόπουλο τον πήραν γρήγορα είδηση στη Ρηγίλλης και τον έστειλαν από το Υπουργείο στο σπίτι του, έχοντας όμως προλάβει να φάει και από εκεί πάρα μα πάρα πολύ καλά. Το βιοποριστικό του ενδιαφέρον στράφηκε λοιπόν το 2005-2006 αποκλειστικά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Για κακή του τύχη, όμως, ήταν η ώρα που ο Νικολάου ξύπναγε σιγά-σιγά και έκοβε κάθε είδους ταΐσματα, τουλάχιστον από το Δημοτικό κορβανά.

Δυστυχώς, επειδή είναι και ψυχοπονιάρης, συνέχισε να ταΐζει κάτι περιπτωσάρες από την τσέπη του και καλά να πάθει για όσα του έκαναν στη συνέχεια όλοι μαζί οι ευεργετηθέντες.

Ερώτηση: Πλήρωσε ποτέ ο Νικολάου εκδότη για να του
κάνει κάποια σοβαρή και χρήσιμη δουλειά; Έστω και προεκλογικής υποστήριξης; Απάντηση: ΟΧΙ!

Συμπέρασμα: Ήταν και κορόιδο. Τους ταΐζεις που τους ταΐζεις, ρε παιδί, βάλ' τους τουλάχιστον να σε λιβανίσουν. Μην τους βοηθάς μόνο και μόνο επειδή έρχονταν και έκλαιγαν γονατιστοί για ελεημοσύνη. ΟΙ ΕΠΑΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ! Αλλά ας μη χαλάμε τη σειρά.

Αλήθεια, άραγε υπάρχει έστω και ένα θέμα να μιλήσουμε σε αυτήν την περιοχή, χωρίς να υποβόσκουν άλλες 50 προεκτάσεις βρόμας και δυσωδίας ώστε να μην πλατιάζουμε; Ακόμη δεν έχουμε βρει, αλλά όσο ζούμε ελπίζουμε...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...