Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Βρε, τι γίνεται στον κόσμο... (μέρος 19ο)

Ο Σκούρτης, λοιπόν, είχε δηλώσει, προ των εκλογών, ότι κατεβαίνει μόνο και μόνο για να βοηθήσει το Δεμερτζή να κερδίσει και μετά θα παραδώσει την έδρα, διότι δεν τον ενδιαφέρει να γίνει από Δήμαρχος κλητήρας.

Και έλεγε αλήθεια ο κυρ Χαραλάμπης. Όμως, όταν επιλαχών βγήκε ο Κουγιουμτζόπουλος, ο Σκούρτης δεν παρέδωσε την έδρα, γεγονός που δεν έκανε εντύπωση σε κανένα. Αν επιλαχών ήταν οποιοσδήποτε άλλος, θα είχε παραιτηθεί. Για το Χάρη ΠΟΤΕ. Ο Σκούρτης αγαπά και σέβεται το Δημοτικό Συμβούλιο και δεν ήθελε να το δει να σκυλεύεται τόσο βάναυσα από κατσαπλιάδες.

Εντός της τετραετίας, αξίζει να ξαναθυμίσουμε ότι ο Κουγιουμτζόπουλος άρχισε να κυνηγά με λύσσα τον
ετοιμοθάνατο Αποσκίτη, ώστε να τον αναγκάσει να παραιτηθεί για να του φάει την έδρα. Η συμπεριφορά αυτή ξεχείλισε το ποτήρι ακόμη και για τους ελάχιστους στους οποίους ενδεχομένως δεν γύριζε μέχρι τότε τα άντερα ανάποδα.

Τελικά, ο καλός Θεός απάλλαξε τον αγαπητό σε όλους Πέτρο, από τις ενοχλήσεις του Κουγιουμτζόπουλου και τον πήρε κοντά του. Έτσι, ο Χάρης έγινε για 8 ολόκληρους μήνες Δημοτικός Σύμβουλος, χωρίς φυσικά να προσφέρει το παραμικρό στο Δήμο! Κρίμα που μετά δεν είχε μούτρα να ξανακατέβει, αλλά ας μη χαλάμε τη σειρά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...