Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Βρε, τι γίνεται στον κόσμο... (μέρος 22ο)

Οι... φερέλπιδες νέοι της περιοχής, λες και ήταν 5 χρονών με μόρφωση νηπιαγωγείου, πίστεψαν ότι αυτοί οι "καλοί και ανιδιοτελείς" άνθρωποι, οι εκδότες, ήθελαν το καλό τους! Τόσο μυαλό έχουν. Σήμερα, κλαίνε και χτυπιούνται, αλλά είναι αργά.

Με τη βοήθεια κάτι πρωτοσέλιδων που έκαναν μπαμ από 100 χιλιόμετρα πόσο κατασκευασμένα ήταν, αλλά και τι ήθελαν να πετύχουν, τα τσακάλια της περιοχής έβαλαν τα χάπατα να μεγαλοπιαστούν και να ξεκινήσουν ξεβράκωτοι για τα αγγούρια.

Παράλληλες διασπαστικές κινήσεις άλλων λαμόγιων της παρέας, βλέπε Πολύδωρας και λοιποί, ονόματα και μη χωριά, προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις να χρησιμοποιήσουν τους χαζούς ως Δούρειους Ίππους
κατά του Νικολάου, με τεράστια αποτυχία, καθότι είναι παντελώς άχρηστοι ακόμη και για να πάνε μόνοι τους μέχρι το περίπτερο για τσιγάρα.

Ευτυχώς που έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε, ευτυχώς που έβγαλαν τον Ξύδη, ευτυχώς που τους ζήσαμε και τους ζούμε σε σοβαρές θέσεις διοίκησης, ευτυχώς που η ιστορία έχει γράψει και ο δημότης έχει βιώσει στο πετσί του και κανένας εκδότης δεν μπορεί να ξανακάνει το άσπρο μαύρο σχετικά με δαύτους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...