Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Βρε, τι γίνεται στον κόσμο... (μέρος 41ο)

Με την ανάληψη της διοίκησης από τον Ξύδη, όλα τα Μέσα εν χορώ άρχισαν να λιβανίζουν τον... Τούτουζα σαν τρελά!

Προσοχή, τον Τούτουζα, όχι τον Αποστολόπουλο ή τον Πολύδωρα. Διότι οι τελευταίοι ήταν προφανείς επικίνδυνοι. Έπρεπε να δημιουργηθεί θέμα και από εκεί όπου ουσιαστικά δεν υπήρχε, ώστε να διαταραχθούν οι σχέσεις και μεταξύ τους και μεταξύ του συνόλου της παράταξης.

Και να οι συνεντεύξεις και να οι θεωρίες και να οι δήθεν φιλοδοξίες και να οι μελλοντολογικές προβλέψεις και να τα ξερολούκουμα...

Για ποιον; Για κάποιον που δεν είχε δείξει απολύτως
τίποτα μέχρι τότε, πλην των θεμάτων με τα μαύρα ταμεία του ΔΑΟΧ και μιας εκκωφαντικής προδοσίας... Παράλληλα και για κάποιον που δεν είχε εκφράσει ποτέ φιλοδοξία να γίνει κάπου αρχηγός ή Δήμαρχος, για να λέμε και του στραβού το δίκιο.

Ο Κουγιουμτζόπουλος έφτασε στο σημείο να γράφει τόσο χοντρά ψέμματα, μέχρι να εμφανίζει έργα που είχαν τελειώσει ένα χρόνο πριν επί Νικολάου, ότι δήθεν είναι έργα του 2011 και ανήκουν στον... Τούτουζα!

Βλέπε το δημόσιο internet, το οποίο είχε φτιάξει το ΚΕΚ Χολαργού και ο Χάρης το γνώριζε πάρα πολύ καλά, διότι ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου που οραματίστηκε, χρηματοδότησε και ολοκλήρωσε το έργο!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...