Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Βρε, τι γίνεται στον κόσμο... (μέρος 43ο)

Μιας και βρισκόμαστε στο συγκεκριμένο σημείο, θα αποτελούσε τεράστια παράλειψη από μέρους μας να μην υπενθυμίσουμε στο φιλοθεάμον κοινό τα ξεφτιλίκια που απεικονίζονται στη συγκεκριμένη, αλλά και στις επόμενες φωτό και προέρχονται από το εκλογικό
βράδυ τής νίκης του Ξύδη.

Πρώτα και καλύτερα, τα ζεϊμπέκικα του Τούτουζα, υπό το βλέμμα της Ευαγγελοπούλου (δεξιά). Ακολουθούν και άλλες φωτό, όπου αυτοί οι δύο χορεύουν σε κατάσταση έξαρσης ή μάλλον αμόκ. Να τις βλέπει ο κυρ Δημήτρης και να μουτζώνεται νυχθημερόν.

Πέντε μήνες μετά, η Ευαγγελοπούλου προσπαθούσε να στείλει τον Τούτουζα στον Κορυδαλλό. Αλήθεια, όταν του βάραγε παλαμάκια, δεν είχε ακούσει για τα μαύρα του ταμεία; Αλλά τότε ήταν καλά. Το μόνο που τους ένοιαζε ήταν να κερδίσουν. Μετά τους ενδιέφερε να εκτελούν τις εντολές του Ξύδη για να γλείψουν και να πάρουν καμιά θέση και κανά φράγκο και ας γνώριζαν ότι λένε ΨΕΜΑΤΑ.

Όλο το 2011 και σε μέρος του 2012 η παράταξη της Νέας Πορείας, μαζί με την Πολυκαλά, προσπαθούσαν να σύρουν τον Τούτουζα σε άδικο και άχρηστο διαχειριστικό έλεγχο για το ΔΑΟΧ, από τον οποίο τελικά τον έσωσε ο συκοφαντημένος και προδομένος Ανυφαντής. Διότι κάποιοι, ακόμη και όταν τους έχουν συμπεριφερθεί αλήτικα συνεχίζουν να διατηρούν άλλο ήθος και επίπεδο. Τους χορούς και τα γλέντια να μην ξεχνάμε...

Τρία χρόνια μετά, ακόμη ο Ξύδης φέρνει στο Δημοτικό Συμβούλιο θέματα, κατηγορώντας τον Τούτουζα ότι έφαγε 162.380€ και προσπαθώντας να τον στείλει στον εισαγγελέα. Βέβαια, τώρα ούτε η Ευαγγελοπούλου, ούτε η Πολυκαλά, ούτε οι μισοί από την παράταξή του δεν του το ψηφίζουν, αλλά οι χοροί και οι ζεϊμπεκιές δεν ξεχνιούνται.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...