Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Βρε, τι έγινε στον κόσμο το 2013 (μέρος 10ο)

Συνακόλουθα, η Νέα Πορεία έχει πλέον μέσα στον Παπάγο άλλους 3 υποψηφίους στα πλευρά της, οι οποίοι δεδομένου ότι δεν θα πάρουν ψήφο από το Χολαργό, στοχεύουν αποκλειστικά να φάνε τις σάρκες του Ξύδη.

Για να αρχίσει να γλυκοχαράζει η πιθανότητα καθόδου του, θα πρέπει να αποσυρθούν όλοι, μπας και πάρει φασόν τον Παπάγο και διεκδικήσει σοβαρά την πρόκριση στο δεύτερο γύρο.

Και ερωτούμε: Ο Τίγκας θα ξεφτιλιστεί
για δεύτερη φορά, αναδιπλούμενος μετά από νέα φιέστα και τόση έκθεση; Θα επιστρέψει στο Νικολάου; Θα πάει υπό του Στάικου; Θα ενωθεί υπό του Ξύδη;

Καλά όλοι οι άλλοι, αλλά ο Τίγκας, αν δεν κατέβει και τώρα που είναι η τελευταία του, πότε θα το κάνει; Στα 80; Μη κάθοδός του θα αποτελέσει το μεγαλύτερο ρεζιλίκι όλων των εποχών και στη θέση του εμείς δεν θα ξαναβγαίναμε από το σπίτι μας.

Μεγάλη πλάκα έχει που όλοι οι υποψήφιοι του Χολαργού παρακαλάνε να κατέβει ο Ξύδης και να περάσει δεύτερο γύρο, ώστε να έχουν εύκολο αντίπαλο, ενώ την ίδια στιγμή όλοι οι υποψήφιοι του Παπάγου παρακαλάνε να μην ξανακατέβει, μπας και φορμάρουν παρατάξεις και κατέβουν αυτοί. Αυτό το γεγονός από μόνο του δίνει και τις απαντήσεις σε όλα τα σχετικά ερωτήματα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...