Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Συνεδριάζει το τοπικό ΠΑΣΟΚ εν όψει των δημοτικών εκλογών (μέρος 4ο)

Το περίεργο με το ΠΑΣΟΚ Παπάγου-Χολαργού είναι ότι δεν δείχνει τη διάθεση να κατεβάσει δικό του συνδυασμό, αλλά θέλει να κινηθεί προς συνεργασία-ες και ουσιαστικά να γίνει 200 κομμάτια, επηρεάζοντας ελάχιστα τον πρώτο γύρο.

Στο δεύτερο γύρο, αν το παιχνίδι παιχτεί μεταξύ Παπάγου και Χολαργού, κανείς δεν θα μπορέσει να επηρεάσει κανέναν, διότι η "καλοσύνη" του Ξύδη τούς
έστρεψε όλους στον τοπικισμό.

Αν παιχτεί μεταξύ Δεξιού-Αριστερού, επίσης δεν έχει νόημα η όποια γραμμή. Μόνη περίπτωση να παίξει ρόλο το ΠΑΣΟΚ στο δεύτερο γύρο θα είναι αν έχει να επιλέξει μεταξύ δύο Δεξιών από το Χολαργό ή μεταξύ δύο Δεξιών από τον Παπάγο, όπου εκεί θα γίνει ούτως ή άλλως το σώσε, θα χάσει η μάνα το παιδί, ο σώζων εαυτόν σωθήτω και άλλα τέτοια γνωμικά.

Εμείς θα ξαναπούμε την άποψή μας ότι το ΠΑΣΟΚ Παπάγου-Χολαργού έχει αρχηγό και λέγεται ΝΙΚΑΚΗ. Αν το καλοσκεφτεί κανείς, η Βίκυ αποτελεί το μόνο δικαιωματικά αρχηγό σε μία περιοχή όπου πάει να κατέβει για Δήμαρχος ο κάθε πικραμένος.

Τέσσερις φορές πρώτη σε σταυρούς, 16 χρόνια Δημοτική Σύμβουλος, η νεότερη που εκλέχτηκε ever στην περιοχή, υπαρχηγός του Δεμερτζή το 2006-2010, επικεφαλής τής σημερινής Δημοτικής Ομάδας, υποψήφια Βουλευτής, νέα, άφθαρτη, δυνατή οικογένεια αλλά όχι τζάκι του κερατά, εξαιρετική παρουσία ως άνθρωπος και τόνους εμπειρίας στα Δημοτικά.

Δηλαδή, συγνώμη, κατεβαίνει το κάθε χάπατο και δεν δικαιούται η Νικάκη να καταγράψει στο βιογραφικό της το υποψηφία Δήμαρχος; Έλεος! Γιατί της το κάνετε αυτό, κε Σκούρτη και όποιος άλλος της το κάνει; Και όχι, δεν είναι και αυτή ιδιοκτήτρια του Κλισιοσκοπίου, Μάκη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...