Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Συνεδριάζει το τοπικό ΠΑΣΟΚ εν όψει των δημοτικών εκλογών (μέρος 6ο)

Οι δε μέχρι στιγμής "μεγάλες" απώλειες του τοπικού ΠΑΣΟΚ είναι (πλην του Ρίζου που είναι καλό και χρήσιμο στέλεχος και πήγε στον Τίγκα και εκεί θα παραμείνει, διότι είναι τίμιος και δεν ξεπουλάει το λόγο του) η Δημητριάδου!

Έχασε η Βενετιά βελόνι! Έσταξε η ουρά του γαϊδάρου! Η οποία: α) μένει στην Παλλήνη β) δεν τη θέλει κανείς γ) όπου πάει φέρνει ανακατωσούρα δ) όποτε
μιλάει είναι εκτός θέματος και γελάει ο κόσμος και ε) όπου να 'ναι θα ξαναμείνει άστεγη ή δεν θα της μιλάει άνθρωπος ΚΑΙ εκεί που πήγε. Για να κατορθώσεις να σε διώξει ΚΑΙ η Νικάκη, πραγματικά πρέπει να έχεις κληρονομικό χάρισμα.

Εμάς τα μπασταρδέματα δεν μας αρέσουν. Μια Διοίκηση για να μπορέσει να λειτουργήσει και να συνεννοηθεί, πρέπει να έχει κοινές καταβολές, ίδιες παραστάσεις, ταύτιση σε βασικές δομές, αρχές και αξίες. Κοινωνικές, πολιτικές, πολιτειακές, οικονομικές, θρησκευτικές κ.τ.λ. Για αυτό και κοροϊδεύουμε τόσον καιρό το μόρφωμα που ήθελε να φτιάξει ο Κουγιουμτζόπουλος με τη δήθεν πολυσυλλεκτικότητα η οποία είναι απλά ένα παραπέτασμα καπνού για να μαζευτούν ψήφοι και πρακτικά δεν θα μπορούσαν να συνεννοηθούν ούτε αν θα έχουν το Χριστό στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...