Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Βρε, τι γίνεται στον κόσμο... (μέρος 89ο)

Για δες ποιος παριστάνει τον τιμητή των πάντων...
Θα πείτε τώρα, το ξέραμε ότι ο συγκεκριμένος είναι παλαβός, αλλά τόσο πολύ πια;

Όχι, αγαπητοί μας. Ο Βραχιολίδης χαλιέται με την αλήθεια για το ΚΕΚ, διότι αυτό που έγραφε, μας "απεκάλυπτε" και περίμενε τόσον καιρό, ήταν να πιαστεί κάποιος να έχει κλέψει από το ΚΕΚ.

Ποιος έχει ξεχάσει τους πηχυαίους τίτλους του περί "Πάρτι εκατομμυρίων
στο ΚΕΚ";

Μετά από λίγο καιρό: "Τώρα που θα ολοκληρωθεί ο έλεγχος θα αποκαλυφθεί χορός εκατοντάδων χιλιάδων στο ΚΕΚ"...

Μετά από ένα μήνα: "Σοκ δεκάδων χιλιάδων στο ΚΕΚ", όπου φωτογράφιζε ψευδώς, όπως πάντα, την Καλιοντζή. Τις έχει σβήσει αυτές τις αναρτήσεις, διότι τις έψαξε πολύς κόσμος.

Μετά τελείωσαν και τα εκατομμύρια και οι εκατοντάδες και οι δεκάδες χιλιάδες, έχασε και ο Ξύδης τα παραστατικά του ΚΕΚ και αρχίσαμε να ψάχνουμε 12.000€ και πού να τα χρεώσουμε.

Δεν πα να λένε οι ορκωτοί λογιστές ότι επ' ουδενί δεν τα πήρε κανείς, αλλά πρόκειται για υπόλοιπο που προκύπτει από χαμένα παραστατικά, ο Βραχιολίδης θέλει να τα χρεώσει στον τελευταίο Πρόεδρο με θητεία 2 μηνών! 15 χρόνια ΚΕΚ, φταίει ο Πρόεδρος των δύο μηνών!

Μετά μας τελείωσε και αυτός ο χαβαλές και μείναμε στο γιατί έγιναν επιχορηγήσεις από το ΚΕΚ στον Αθλητισμό!

Όταν αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι είσαι ένας κοινός συκοφάντης, ένας κατ' επάγγελμα ψεύτης, ένας τσαρλατάνος της "δημοσιογραφίας", δεν είναι πολύ ευχάριστο και ακριβώς για αυτό δεν αρέσει η αποκαλυπτόμενη αλήθεια στο Βραχιολίδη.

Διότι όλοι γνωρίζουν ότι γράφει στην τύχη, αλλά δεν μπορούν να πιστέψουν ότι κάθε λέξη του όλα αυτά τα χρόνια ήταν μούφα και αυτοί την πίστεψαν.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...