Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Βρε, τι γίνεται στον κόσμο... (μέρος 92ο)

Για δες ποιος παριστάνει τον τιμητή των πάντων...
Κάθε μέρα θα διαβάζουμε και από μία νέα βλακεία σχετικά με το ΚΕΚ από τον Παρατηρητή.

Σήμερα μάθαμε ότι δεν υπήρχε ούτε θέμα εφορίας, αλλά ούτε και ΦΠΑ (φυσικά, πώς να υπάρχει θέμα ΦΠΑ, αφού τον ξεφτιλίσαμε), διότι λέει ότι οι δωρεές δεν φορολογούνταν!

Θα μπορούσε να γίνει τεράστια συζήτηση επί αυτού, διότι άλλο η φορολόγηση της δωρεάς και άλλο η
φορολόγηση των καθαρών κερδών μίας επιχείρησης στο μέσο της εταιρικής χρήσης, από τα οποία θα προκύψει μία δωρεά. Δεν μιλάμε για καθαρά κέρδη εις νέον, αλλά για ποσό στη διάρκεια του έτους, το οποίο ο Επίτροπος δεν ενέκρινε να αποσταλεί απευθείας από το ένα Νομικό Πρόσωπο στο άλλο.

Αλλά για να μην κουράσουμε και καθώς δεν έχει και ιδιαίτερη αξία στο να συζητάμε για υψηλά οικονομικά με άνθρωπο που δεν ξέρει πώς υπολογίζεται το ΦΠΑ, ας δεχτούμε ότι ο Βραχιολίδης πραγματικά πιστεύει αυτό που γράφει.

ΤΟΤΕ, ΒΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΚ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΤΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ; Και αφού τελικά, όπως λες, ούτε έκλεψε κανείς, ούτε θέμα φοροδιαφυγής υπάρχει, τότε γιατί γράφεις τόσες βλακείες για το ΚΕΚ και το ΔΑΟΧ; Απλά για να κάνεις ντόρο, μπας και μπει κανείς στο τσοντομπλόγκ σου;

Και τι πα να πει "ο Ξύδης έχει λάβει υπόψιν του αυτά που γράφετε, οπότε βουλώστε το"; Δεν χρειάζεται εσένα για ρουφιάνο ο Ξύδης. Αντί να ασχολείται με το Δήμο, όλη μέρα στο internet είναι και μας διαβάζει μέχρι τελευταίας τελείας.

Τέλος, τι πα να πει ότι προσπαθούμε να καλύψουμε τον Τούτουζα, αφού δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όπως λες ο ίδιος; Από τι να τον καλύψουμε; Διευθυντής οικονομικών του ΔΑΟΧ ήταν; Έρχονται ποτέ σε επαφή με χρήματα οι Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων; Τι είναι; Ταμίες;

Ή μήπως είμαστε τίποτα κολλητάρια του Τούτουζα, τον οποίο ξεσκίζουμε με κάθε ευκαιρία; Αλλά γουστάρουμε, δεν γουστάρουμε τον Τούτουζα, ψέμματα δεν θα γράψουμε ποτέ και ας πάμε και φυλακή.

Όπου φταίει ο κάθε Τούτουζας, φταίει, όπου δεν φταίει θα τον υπερασπιστούμε μέχρι θανάτου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...