Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Βρε, τι έγινε στον κόσμο το 2013 (μέρος 27ο)

Το πράγμα είναι απλό. Ο Χάρης αφού έκαψε τον Τούτουζα, ήλπιζε ότι έχοντας από κοντά τον Αποστολόπουλο, θα τον έπειθε να κατέβει μαζί του ή μάλλον υπό του, στο Εν Δράσει.

Υπάρχει και η εκδοχή ότι ο Αποστολόπουλος είχε υποσχεθεί στο Χάρη ότι θα κατέβει μαζί του και μετά τον πούλησε. ΕΛΑ! Δεν το περίμενε κανείς να πουλήσει κάποιον ο
συγκεκριμένος...

Ο Χάρης βέβαια, τον κυρ Ηλία δεν τον ήθελε τόσο για τους 290 σταυρούς που θα του έφερνε με το ζόρι, αλλά διότι μέσω αυτού προσέβλεπε σε παράλληλη μεταγραφή του Λινάκη, του Αυγουρόπουλου και της Καλιοντζή, οι οποίοι θα προκαλούσαν ρήγμα στο βασικό του αντίπαλο, το Νικολάου και θα έπειθαν τον κόσμο ότι το Εν Δράσει είναι πράγματι μια υπερκομματική πολυσυλλεκτική παράταξη.

Hint: 290 σταυρούς στο Χολαργό έπαιρνε ο Αποστολόπουλος όταν κατέβαινε με τους Δεξιούς και πριν πάρουν όλοι γραμμή τον Ξύδη και όσους τον βοήθησαν να εκλεγεί. Τεράστιες αντιπάθειες έχουν πλέον όλα τα δεκανίκια του ναυάρχου, είτε θέλουν να το αποδεχτούν, είτε όχι.

Αν ο Ηλίας κατέβαινε με το ΠΑΣΟΚ, δεν θα τον ψήφιζε ούτε η μάνα του, κυριολεκτικά. Και αυτό στις καλές εποχές, πόσο μάλλον τώρα που το ΠΑΣΟΚ είναι στο 7% πανελληνίως. Αφήστε το ρεζιλίκι παραδοσιακού Δεξιού που μετά από την προδοσία τόσο προς το Νικολάου, όσο και προς τον Ξύδη, στο τέλος θα πρόδιδε και τη Δεξιά για την "Κεντροαριστερά" του Κουγιουμτζόπουλου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...