Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Ο Παρατηρητής είναι πλέον το Νο1 πορνό site της πόλης! Πολλά ΜΠΡΑΒΟ!

Έπειτα από απαίτηση και παραίνεση του κου Βραχιολίδη, έστω και μέσω λάθος ανθρώπου, με το αναξιοπρεπές σύστημα "τα λέω στη νύφη να τα ακούει η πεθερά", το Κλισιοσκόπιο οφείλει να παραδεχτεί και να δημοσιοποιήσει ότι πλέον, το blog του "Ανεξάρτητου και Διπλωματικού Παρατηρητή" βρίσκεται στην πρώτη θέση στην Ελλάδα, μεταξύ των ηλεκτρονικών Μέσων της πόλης που έχουν ως αντικείμενό τους την τσόντα, ενώ κατατάσσεται στη δεύτερη θέση στον κόσμο, μεταξύ όλων των άλλων Μέσων της περιοχής!

Μεταξύ των σοβαρών Μέσων, τώρα και κυρίως εκείνων που ασχολούνται αποκλειστικά με τον Παπάγο και το Χολαργό, με την πολιτική και την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην περιοχή, πρώτο σε Ελλάδα και κόσμο παραμένει το Κλισιοσκόπιο, με τεράστια διαφορά από τα υπόλοιπα.

Το ίδιο συμβαίνει και βάσει μετρήσεων μεταξύ των Μέσων που έχουν πρωτότυπες αναρτήσεις, που δεν κλέβουν από αλλού, που δεν αναπαράγουν όλα τα
κουτσομπολίστικα Μέσα της Ελλάδος και που δεν κάνουν κολπάκια με άλλα μεγάλα sites, ώστε να παίρνουν από εκεί hits και αναγνωρισιμότητα.

Τα θερμότερά μας συγχαρητήρια στο Μάκη, στον οποίο ευχόμαστε καλή συνέχεια, ώστε να μη μένουμε ανενημέρωτοι και εμείς οι βοσκοί του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, σχετικά με το ποιο ξέκωλο και ποια ιερόδουλη έκανε τι σε αυτόν τον κόσμο. Η γνώση είναι δύναμη και κυρίως οι τιμές στο πρωκτικό σεξ ενδιαφέρουν πολύ κόσμο και ΜΟΝΟ ο Παρατηρητής μας έχει δώσει τέτοιες αποκλειστικές πληροφορίες, πρόσφατα.

Το γεγονός ότι έστριψε το παλαιότερο πολιτικό-αυτοδιοικητικό Μέσο της περιοχής στο γυμνό, στο κουτσομπολιό, στην τσόντα και στις πόρνες, μπας και καταφέρει να περάσει το Κλισιοσκόπιο, μόνο τιμή μπορεί να αποτελέσει για το ταπεινό μας, απόλυτα ερασιτεχνικό blog και μόνο ξεφτίλα για τον ίδιο. Άλλη μια καταστροφή που επέφερε το Κλισιοσκόπιο και μάλιστα άθελά του. Πραγματικά, ΚΡΙΜΑ!

Στη φωτό μπορείτε να απολαύσετε τα δημοφιλέστερα θέματα του Ανεξάρτητου Παρατηρητή, όπως εμφανίζονται στην ίδια του την αρχική σελίδα, τα οποία είναι και αυτά που του προσφέρουν τη μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα.

Εμείς πιστοί στη μη διακοπή ροής, μένουμε σε αυτό το έκτακτο παράρτημα, συνεχίζουμε στο θέμα της πλημμύρας και αμέσως μετά θα αποκαλύψουμε όλο το καραγκιοζιλίκι του Σχεδίου: Κωδικός Τσόντα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και ντοκουμέντα.

Hint: Α, ρε Μάκη, τι αυτογκόλ πήγες και έβαλες πάλι; Λες να μην το είχαμε δει τόσον καιρό; Αφού βλέπεις ότι δεν μιλάμε, σε αφήνουμε και ασχολούμαστε με τον Ξύδη. Τι θες και μας τσιγκλάς, ρε φίλε; Θέλουμε να αγιάσουμε και δεν μας αφήνεις... Ακολουθούν και τα υπόλοιπα δημοφιλέστερα θέματα του blog του Μάκη μας, διότι δεν κρατιόμαστε...

Και φυσικά, μετά το κορίτσι του Μπαλοτέλι που βρήκε άλλο ταίρι, την καυτή καθηγήτρια αγγλικών, τις χαζομάρες-θεωρίες συνωμοσίας για αγρίους με τους αεροψεκασμούς και τις τσόντες της Γκερέκου, ακολουθεί αναφορά στο Θεό, διότι πρέπει να παραστήσουμε και τους δεξιούς θρησκευάμενους... Και εις ανώτερα!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...