Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΙΣΙΟΣΚΟΠΙΟ! Γιορτάζει η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! (μέρος 16ο)

Για να κλείσουμε με τα ηλεκτρονικά Μέσα και να πάμε παρακάτω, δείτε άλλο ένα παράδειγμα που συνοψίζει όσα λέγαμε πιο πριν.

Το myxolargos κοροϊδεύει τον Ξύδη για ακόμη μία φορά, ο κόσμος δεν το αντιλαμβάνεται και βρίζει, ενώ αν ρωτήσετε τον ίδιο το ναύαρχο χαίρεται, διότι νομίζει ότι τον γλείφουν.

Είναι αλήθεια ότι το γλείψιμο είναι η
αδυναμία του Ξύδη. Ενώ είναι πανέξυπνος, μόλις κάποιος τον αρχίσει στο σπατουλάρισμα, δεν αντιλαμβάνεται το δούλεμα και παραδίδει πνεύμα. Βλέπε τη σημερινή του στήριξη προς την υποψηφιότητα του Δασκαλόπουλου.

Όποιος θυμάται την αλήστου μνήμης διαδικτυακή συνέντευξη του Κουγιουμτζόπουλου στον Ξύδη, όπου τον ξεφτίλισε με ηλίθιες ερωτήσεις όπως το αγαπημένο του χρώμα κ.τ.λ., καταλαβαίνει τι λέμε.

Παράλληλα, το myxolargos ακολουθώντας εντολές του ινστρούχτορα, την ώρα που οι 30 Μέρες έγλειφαν τον Ξύδη, είχε αναλάβει το ρεζίλεμα με αποτέλεσμα λίγοι να αντιλαμβάνονται τι κάνει.

Αποτέλεσμα: Απώλεια της αξιοπιστίας και της σοβαρότητας που είχε χτίσει κάποτε, πτώση αναγνωσιμότητας και μηδενική παρέμβαση στη διαμόρφωση κλίματος και τον επηρεασμό των ψήφων.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...