Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΙΣΙΟΣΚΟΠΙΟ! Γιορτάζει η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! (μέρος 24ο)

Για να μιλήσουμε και λίγο επί του τυπικού μέρους, οι δημοσκοπήσεις δεν δημοσιεύονται έτσι. Είναι απολύτως παράνομο αυτό που έκανε ο Βραχιολίδης.

Για να βγάλεις μια δημοσκόπηση θέλει όνομα εταιρίας, αριθμούς μητρώου, αριθμούς αδείας και όλα τα επιμέρους στοιχεία της έρευνας στη διάθεση οποιουδήποτε τα ζητήσει.

Άμα ήταν έτσι χαβαλέ και αέρα πατέρα,
κάθε μέρα, κάθε κόμμα, παράταξη, υποψήφιος και Μέσο θα έβγαζαν και από μια δημοσκόπηση από το μυαλό τους και θα γίνονταν όλα αχταρμάς. Ήδη γίνεται της μούφας από εταιρία σε εταιρία και από μέτρηση σε μέτρηση, ακόμη και με όλους τους κανόνες δεοντολογίας να τηρούνται.

Αλλά ας πάμε και στην περιοχή μας. Αν βγάζει με αυτόν τον τρόπο δημοσκόπηση το πιο αναξιόπιστο Μέσο της περιοχής, φανταστείτε τι θα γινόταν αν το ίδιο έκανε ένα Μέσο σαν το Κλισιοσκόπιο, η αξιοπιστία του οποίου είναι απολύτως αποδεκτή από εχθρούς και φίλους.

Και μια δική μας μαϊμού δημοσκόπηση δεν θα σταμάταγε στο 36%, αλλά τουλάχιστον θα κάλυπτε όλο το εύρος των υποψηφίων και σίγουρα θα έφτανε μέχρι το 100%. Θα επηρέαζε ή όχι τον κόσμο; Θα διαμόρφωνε ή όχι κλίμα και ίσως και αποτέλεσμα;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...