Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Πιο "νέο", πεθαίνεις... (μέρος 2ο)

Ποιοι διοίκησαν ουσιαστικά και είχαν όλες τις εξουσίες επί Ξύδη;

Ο Δασκαλόπουλος, ο Τσοχαλής, η Κούτρα, η Ευαγγελοπούλου, η Μπουφούνου, ο Μπελιτσάκος, η Ρετσινιά, ο Ίσκος, ο Σταθογιάννης κ.τ.λ., μέσου όρου ηλικίας 349 ετών.

Ζήτω η νεολαία. Φυσικό και λογικό, μεν, αλλά το προεκλογικό ψέμα, παραμένει ψέμα.

Τη δε Τσικρικώνη, κάτοικο Πικερμίου, την έβαλε ο Ξύδης αντιδήμαρχο για να κάνει πλάκα, καθώς την παράτησε στο έλεος του εργοταξίου, χωρίς λεφτά και προσωπικό, απλά για να γελάει μαζί της, επειδή δεν τον γουστάρει και τον παράτησε και αυτή για να
πάει σε άλλη παράταξη.

Το θέμα μας, όμως, σήμερα δεν είναι αν ο Ξύδης κορόιδεψε ή όχι. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι πλέον πολύ καλά και για αυτό δεν τολμά καν να σκεφτεί να ξανακατέβει. Το θέμα είναι, τελικά κατά πόσο το "ΝΕΟ" από μόνο του αποτελεί εγγύηση για οτιδήποτε σε αυτήν τη ζωή.

Απόλυτη απάντηση σε αυτό αποτελεί ένα πρόσφατο απαράδεκτο γεγονός που έστησαν και εκτέλεσαν τα "νέα" μέλη που δεν ήθελε κανείς μαζί του, της "νέας" παράταξης που φτιάχτηκε για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένο οικογενειακό κόμπλεξ τριών δεκαετιών, με τον πιο "νέο" αρχηγό που δεν έχει ούτε ένα συγκεκριμένο εφόδιο ή συγκριτικό πλεονέκτημα πλην του πατέρα και του πεθερού του και δεκανίκια τους γέρους, από τους οποίους ήθελαν να απαλλαγούν όλες οι άλλες παρατάξεις.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...