Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Πιο "νέο", πεθαίνεις... (μέρος 4ο)

Αποστολόπουλος, Τούτουζας, Νομικός, Τσικρικώνη, Αρβανίτη, Ευαγγελοπούλου, Δοπτόγλου κ.τ.λ. δεν θέλουν να βλέπουν τον Ξύδη ούτε ζωγραφιστό.

Δεν σκόπευαν και δεν σκοπεύουν να τον ακολουθήσουν πουθενά, ενώ κάθε φορά που απολαμβάνουν το μίσος των κατοίκων για το ναύαρχο, την παράταξη και την πολιτική του, φροντίζουν να τον αδειάζουν, να διαχωρίζουν τη θέση τους και να υποστηρίζουν ότι όλα τα κακά τα έκανε μόνος του και ότι αυτοί ουδεμία σχέση είχαν. Επ' αυτού δε, πλην Νομικού, Τούτουζα και Δοπτόγλου, όλοι οι άλλοι λένε ΨΕΜΑΤΑ.

Και όμως, παράλληλα, ΚΑΝΕΙΣ τους δεν έχει παραιτηθεί από τη Νέα Πορεία, κανείς δεν έχει
παραιτηθεί από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου και ΚΥΡΙΩΣ κανείς τους δεν έχει παραιτηθεί από τη θέση Διοίκησης που έκανε το λάθος και του εμπιστεύτηκε ο Ξύδης.

Το θέμα δεν είναι μόνο ότι ουσιαστικά κοροϊδεύουν τον κόσμο που τους ψήφισε μόνο και μόνο για να στηρίξουν τον Ξύδη, αλλά ότι παρότι δεν γουστάρουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη συγκεκριμένη Διοίκηση, παραμένουν δεκανίκια της. Για ποιο λόγο;

Διότι έρχονται εκλογές και θέλουν να απομυζήσουν ό,τι μπορέσουν από το Δήμο εν' όψει του κυνηγητού της ψήφου που έχει αρχίσει ήδη.

Εμείς, για να μην παρεξηγούμαστε, ανθρώπους που δεν έχουν παραιτηθεί ΕΠΙΣΗΜΩΣ από την παράταξη του Ξύδη, εγγράφως και αναφέροντας ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ τους λόγους της παραίτησής τους, δεν είναι δυνατόν να τους πάρουμε στα σοβαρά. Για εμάς παραμένουν Ξυδικοί και όποιος ηλίθιος δεν το αντιλαμβάνεται, ας πάει να τους ψηφίσει.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...