Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Άρχισαν τα ψέμματα, σήκω απ' τη θέση σου... (μέρος 5ο)

Άλλο παράδειγμα από την ίδια παράταξη (τυχαίο; Δεν νομίζω...) η κα Τσικρικώνη. Δεν χρειάζεται να παριστάνει την κάτοικο της περιοχής. Ήταν, κάποτε.

Ο μόνος λόγος που προσποιείται σήμερα την Αντιδήμαρχο είναι διότι κάποτε ο πατέρας της ήταν Πρόεδρος της Τοπικής της ΝΔ Χολαργού. Να βγει λοιπόν και να πει ότι μένει στο Πικέρμι εδώ και
πάρα πολλά χρόνια και ότι την επιστράτευσαν ο Τούτουζας και ο Πολύδωρας για να κάνουν παράταξη στον Ξύδη που ήταν έτοιμος να αποσυρθεί το 2010 διότι δεν είχε άνθρωπο να κατεβάσει από το Χολαργό.

Μετά να μας πει πώς η ίδια, μαζί με τον Αποστολόπουλο και όλη τη Νέα Πορεία κοντεύουν να στείλουν φυλακή τον Τούτουζα που τους μάζεψε και τους έκανε ανθρώπους.

Να μας πει και τι προσέφερε στο Χολαργό... Γιατί είναι Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και δεν το έχει αλλάξει σε "Αντιδήμαρχος Βρόμας, Δυσωδίας και Γκράφιτι Χολαργού, αλλά Καθαριότητας Παπάγου"; Να μας πει γιατί συμβαίνει αυτό.

Να μας πει γιατί το 2010 συκοφαντούσε τους αντιπάλους της ως κλέφτες και απατεώνες και τι αποδείχτηκε από αυτά μέχρι σήμερα. Και αφού πει αλήθεια σε όλα τα παραπάνω, ας την κρίνει ο λαός.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...