Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Έκτακτη πρωταπριλιάτικη είδηση Νο4

Υποψήφιος Δήμαρχος διαδίδει δημοσκόπηση, στην οποία το ΚΚΕ παίρνει 0,9% και ο ΣΥΡΙΖΑ 4%...
...έλα ρε παιδιά, αυτό το Πρωταπριλιάτικο δεν θα το φάει κανείς. Βρείτε κάτι άλλο.

Και όμως και αυτή η είδηση είναι αλήθεια. Ο Οικονόμου που ήταν στον Τίγκα, πήγε στο Νικολάου, μετά ξαναπήγε στον Τίγκα, μετά πήγε στον Κεχρή και τώρα μιλάει με τον Αποστολόπουλο, κυκλοφόρησε στα μουλωχτά μαϊμού "δημοσκόπηση", η οποία περιλαμβάνει τα παραπάνω ποσοστά, μεταξύ άλλων εξωφρενικών ψεμάτων.

Εμείς είμαστε καλοπροαίρετοι και τον καλούμε να τη δημοσιεύσει επίσημα, για να δούμε πόσες μηνύσεις θα μαζέψει.

Δηλαδή, το ΚΚΕ με το ολόγραμμα της Πλατανιά για αρχηγό που δεν πρέπει να είναι καν υπαρκτό πρόσωπο, πήρε το 2010 σχεδόν 11% στο Χολαργό και 8% στο σύνολο, αλλά το 2014 με αρχηγό τον πολύ υπαρκτό, αγαπητό σε όλους και ικανότατο Ρεμούνδο, σύμφωνα με τους Οικονόμου-Αποστολόπουλο θα πάρει 0,9%... Φανταστείτε να μην είχαμε και Κρίση, -24% θα του δίνανε... Πόσες παπάτζες θα κάνει ακόμη αυτό το παιδί;

Παράλληλα, ο Ζήκας το 2010 με το Σύριζα πανελλαδικά στο 3%, πήρε στις δημοτικές εκλογές 4,13%. Το 2014 θέλουν να μας πείσουν κάποιοι ότι με το Σύριζα πρώτη δύναμη στην Ελλάδα, να προετοιμάζεται να σαρώσει στις Ευρωεκλογές, ο Ζήκας θα πάρει λιγότερο από ό,τι το 2010!

Το καλύτερο αστείο όλων είναι ότι υπάρχουν πανηλίθιοι που πιστεύουν αυτά τα ποσοστά και λειτουργούν αναλόγως, λαμβάνοντας καταστροφικές αποφάσεις για τους εαυτούς τους!

Για έναν περίεργο λόγο και αυτή η μαϊμού "δημοσκόπηση" δεν δίνει αποτελέσματα με σύνολο το 100%, αλλά φτάνει μέχρι το 50, ενώ δεν περιλαμβάνει την υποψηφιότητα του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου που αναμένεται να θέσει τέλος σε όποιο όνειρο του Αποστολόπουλου για στήριξη από το ΠΑΣΟΚ. Τουλάχιστον είναι πιο προσεγμένη μαϊμουδιά από εκείνη του Μάκη με το σύνολο στο 38%...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...