Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Ξύδης ζητεί σωτήρα, Ξύδης ζητεί σωτήρα, over! (μέρος 17ο)

Τι του έταξε ο Ξύδης για να ψηφίσει; Μα καλά, ακόμη δεν το βρήκατε;

Όλως τυχαίως, αμέσως μετά από αυτήν την ψήφο του Αποστολόπουλου ενώθηκε μαζί του η... Παρίση, η οποία είναι γνωστόν ότι κατευθύνεται 1000% από τον Ξύδη, ακόμη και στο πότε θα πάει προς νερού της.

Αυτό ήταν το δωράκι του ναυάρχου, ενώ ακολούθησε και ο κλασικός ρουφιάνος του Ξύδη για να δίνει τα σχετικά ραπόρτα.

Τι έγινε; Η μαύρη τρύπα των 97.000€ στα ταμεία του Παπάγου είναι καλά; Πάντα
καλά... Να μας την φιλήσετε, μαζί με τη σύζυγό σας...

Hint: Χαρά που έκανε ο Δασκαλόπουλος που πήγε και ψήφισε χωρίς ανταλλάγματα, δεν λέγεται...

Όσο για τον Αποστολόπουλο, δεν πάνε πολλές μέρες από τότε που γράψαμε ότι στο τέλος αυτός θα προδώσει και τον ίδιο του τον εαυτό προκειμένου να γίνει η δουλειά του. Για μία Παρίση, ξεπούλησε την άποψή του κατά του νέου ΓΠΣ και πήρε τόσο κόσμο στο λαιμό του.

Προσοχή! Ο κυρ Ηλίας "άλλαξε" γνώμη για να κάνει τι; Να πάρει ένα στέλεχος της πολύ σκληρής γραμμής Ξύδη. Ποιας γραμμής δηλαδή; Αυτής που προωθεί παντού Δασκαλόπουλο!

Δηλαδή, η Παρίση που έχει πρόσβαση αποκλειστικά στους Ξυδικούς θα πάει να τους πει να ψηφίσουν Αποστολόπουλο, την ίδια ώρα που ο Ξύδης σκίζει τα ρούχα του υπέρ του κυρ Χρήστου! Καλή επιτυχία... Αυτά τα διπλά ταμπλό ωραία είναι, αλλά θα του γυρίσουν άσχημα μπούμερανγκ του κυρ Βασίλη και θα τους πάρει και τους δύο μαζί του στον τάφο.

Διότι, όπου να 'ναι, με όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι και τα βρισίδια ανάμεσα σε Αποστολόπουλο και Δασκαλόπουλο, μέχρι και οι ακραιφνείς Ξυδικοί θα σιχαθούν και τον έναν και τον άλλον και τους βλέπουμε να ψηφίζουν Τίγκα και Νικολάου που στην τελική δεν τους κορόιδεψαν και ποτέ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...