Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Ξύδης ζητεί σωτήρα, Ξύδης ζητεί σωτήρα, over! (μέρος 8ο)

Ο Αποστολόπουλος θα ήταν μία πολύ καλή λύση για τον Ξύδη σε περίπτωση που δεν του τραβήξει ο Δασκαλόπουλος που δεν θα του τραβήξει.

Διότι η παράταξη του κυρ Ηλία αποτελείται από πρώην στελέχη της Νέας Πορείας που φυσιολογικά δεν έχουν και πολύ μεγάλη όρεξη να σκαλίσουν πράγματα, τα οποία ακόμη και αν δεν γνωρίζουν σήμερα, υπάρχει σοβαρή περίπτωση να τους γυρίσουν μπούμερανγκ, καθώς έχουν ψηφίσει τα ΠΑΝΤΑ και δεν έχουν κάνει κιχ σε άπειρες
περιπτώσεις.

Ο δε αρχηγός, προκειμένου να έχει την εύνοια του Ξύδη, έκανε τα στραβά μάτια σε κάθε κίνηση κατά του Χολαργού, ενώ δεν δίστασε να αδειάσει και τον κουμπάρο του κύριο Τούτουζα, εξ ου και δεν μιλιούνται σήμερα και βρίσκονται σε διαφορετικές παρατάξεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα γλειψίματος Ξύδη η στάση του Αποστολόπουλου στο πρόσφατο ζήτημα με το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Παπάγου. Περιμένετε να γελάσετε.

Hint: Μιας και είπαμε για Τούτουζα, το θυμηθήκαμε. Η αδερφή του κατεβαίνει με το ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Αττικής. Καλή επιτυχία μεν, δεν μας έχει κάνει τίποτα η κοπέλα, καλά να είναι, αλλά τι δεν καταλαβαίνουμε;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...