Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τι άλλαξε στα εκλογικά κέντρα του Χολαργού

Σε αυτές τις εκλογές έχουμε μια αλλαγή στα εκλογικά κέντρα.

Μικρή μεν, αλλά μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε κάποιους εκλογείς, οι οποίοι θα προσέλθουν εκεί που ψήφιζαν μέχρι τις τελευταίες εκλογές του 2012, δεν θα βρουν το όνομά τους και θα αρχίσουν να ψάχνονται.

Θα έρθουν που θα έρθουν να ψηφίσουν
βρίζοντας, φανταστείτε να ταλαιπωρηθούν και μέχρι να βρουν πού ψηφίζουν.

Η αλλαγή αφορά σε μέρος των ψηφοφόρων του 2ου Εκλογικού Διαμερίσματος Χολαργού. Αυτοί έως και το 2012 ψήφιζαν στο 1ο Λύκειο Χολαργού στην οδό Καραϊσκάκη.

Φέτος, όμως, στην Καραϊσκάκη ψηφίζουν από τους βασικούς εκλογείς μόνο τα ονόματα έως τον κο Σιγλίδη Παναγιώτη και από τους ετεροδημότες μόνο τα ονόματα έως τον κο Σιγουρό Κωνσταντίνο (εκλογικό τμήμα 1815).

Από εκεί και κάτω, οι εκλογείς έχουν μεταφερθεί στο νέο εκλογικό κέντρο, το οποίο έχει τοποθετηθεί  στο 1ο-6ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού στην οδό Περικλέους, δίπλα στο Δημαρχείο. Στο νέο αυτό κέντρο θα δημιουργηθούν τα εκλογικά τμήματα 1816-1817-1818 και 1819.

Εκεί λοιπόν ψηφίζουν από τους βασικούς εκλογείς τα ονόματα από την κα Στέφα Αγγελική έως την κα Ψωμιάδη Ελένη και από τους ετεροδημότες τα ονόματα από την κα Στρατάκου Αγγελική έως τον κο Ψαράκη Αριστείδη. Τέλος, εκεί ψηφίζουν πλέον και όλοι οι κοινοτικοί εκλογείς που μέχρι πρότινος ψήφιζαν στην Καραϊσκάκη.

Επαναλαμβάνουμε, η αλλαγή αυτή αφορά μόνο στους εκλογείς που ψήφιζαν μέχρι το 2012 στην Καραϊσκάκη. Για τους εκλογείς των εκλογικών κέντρων της Αετιδέων και της 17ης Νοεμβρίου δεν υπάρχει καμία αλλαγή.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...