Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Κάτι περίεργα πράγματα... (μέρος 2ο)

To αιδοιόπανο ο Βραχιολίδης μάς βρίζει αισχρά διότι λέει γράφουμε για τον Αποστολόπουλο. Πρώτα, πρώτα, για ποιον να γράφουμε; Για το δεξί μπακ του Αχαρναϊκού; Αυτός κάνει όλη τη φασαρία στις εκλογές, αυτός έκανε όλα τα κόλπα, αυτός μάζεψε με όλους τους τρόπους όλα τα λαμόγια, αυτός ξόδεψε τα κέρατά του, αυτός πάει για Δήμαρχος. Για την Πολυκαλά θέλει να πούμε;

Δεύτερον, ο πανίβλαξ, το αίσχος της κοινωνίας, ο βασανιστής και δολοφόνος αδεσπότων ζώων, ο πληρωμένος κονδυλοφόρος των 2€, η πουτάνα όλων μας των 5 δολαρίων νομίζει ότι εμείς έχουμε καμία πρεμούρα με το αποτέλεσμα των εκλογών. Ω ρε και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χεστήκαμε όμως βρε ζώο ξεσαμάρωτο.

Το Κλισιοσκόπιο ήθελε να βγει Χολαργιώτης
Δήμαρχος και δεν το έκρυψε ποτέ. Το ποιος θα ήταν δεν μας ενδιέφερε. Οποιοσδήποτε, αρκεί να μην ήταν άνθρωπος του Ξύδη.

Ο λαός, αυτός ο ηλίθιος λαός που όλο κλαίει και χτυπιέται και πήγε και ψήφισε μαζικά για Διοίκησή του την Αθανασάκου, τον Αυγουρόπουλο και τον παράνομο του ψηφοδελτίου, είναι άξιος της μοίρας του και καλά να πάθει. Και αν κερδίσουν θα συνεχίσει να τους διοικεί ο Ξύδης και μπράβο του αφού είναι τόσο μάγκας και εμείς τόσο μαλάκες.

Πέρασαν λοιπόν στο δεύτερο γύρο δύο Παπαγιώτες, ένας Ξυδικός και ένας αντιξυδικός. Τι να κάνουμε τώρα; Να βάλουμε τη γάτα μας να κλαίει; Θα ακούμε πάλι όλους τους Χολαργιώτες να κλαίνε και να μουρμουράνε και να λένε πώς το ξανακάναμε αυτό. Το τι γέλιο θα κάνουμε δεν λέγεται.

Ο παλιοξεφτίλας όμως ο Βραχιολίδης, αντί να κάνει το γραφείο Τύπου, καλύτερα να το βουλώσει και να αφήσει τον ίδιο τον Αποστολόπουλο αν θέλει να απαντήσει σε όσα λέμε. Αλλά τι να απαντήσεις στην αλήθεια; Άλλωστε και ο ίδιος ο ρεζίλης, ψεύτης ελεεινός Μάκης δεν μας έχει αποδείξει και ποτέ ότι κάτι που γράψαμε είναι ψέμματα. Δεν έχει προσπαθήσει καν να απαντήσει στις απορίες μας ή να ακυρώσει την ανάλυσή μας. Μόνο να μας βρίζει ξέρει. Πετιέται σαν πέος εκεί που δεν τον σπέρνουν και μετά κλαψουρίζει ότι του τα χώνουμε.

Βούλωσέ το βρε καραγκιόζη. Κανείς δεν ασχολείται μαζί σου και κανένας Αποστολόπουλος δεν έχει την ανάγκη σου για να βγει. Με 10€ εξαγοράζεσαι άλλωστε, τον βλέπεις να φείδεται χρημάτων;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...