Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Η απάντηση της εφημερίδας "30 Μέρες" (μέρος 2ο)

Έπειτα, στο κείμενο του κυρίου Κουγιουμτζόπουλου, αρχίζουν τα ακλόνητα επιχειρήματα. Απολαύστε:

1) Χτυπήσαμε τον κύριο Αποστολόπουλο (Πότε; Τι να πει και ο Τούτουζας; Α, ρε Δημήτρη, σε
άφησε το κύκλωμα στην απέξω... Ας πρόσεχες. Για τον Αυγουρόπουλο που τον σκίζουν τα μαϊμού mail, κουβέντα... Όποιον δεν γουστάρουμε τον αφήνουμε να τον φάνε τα σκυλιά, κύριε Χάρη;).

2) Είμαστε καθάρματα χωρίς ηθικές αναστολές, χωρίς κριτήρια και χωρίς ενδείξεις για αυτά που γράφουν. (Πράγματι, εμείς δεν γράφουμε με ενδείξεις, αλλά με αποδείξεις. Επίσης, δεν έχουμε κριτήρια οικονομικά, πολιτικά, προσωπικά. Γράφουμε μόνο την αλήθεια. Εσείς; Τέλος, δεν έχουμε καμία ηθική αναστολή ενάντια στο ψέμα, την ανικανότητα και τη διαφθορά, διότι πιστεύουμε στο Θεό και τη Θεία Δίκη. Εσείς;).

3) Είμαστε του Νικολάου. Σπιλώνουμε συνειδήσεις για να δημιουργήσουμε ευνοϊκό κλίμα για εμάς στις επόμενες εκλογές και σκοπεύουμε να εκβιάσουμε με χρηματικές αμοιβές, όπως έχουμε κάνει και στο παρελθόν; (Πώς; Ανώνυμα; Εσείς χτυπιέστε για τα ονόματά μας, όχι εμείς. Εκείνα τα χρήματα που θα ζητήσουμε εκβιαστικά πού θα μπουν; Σε off shore λογαριασμό στα νησιά Κέυμαν; Αν ξέρετε πώς γίνεται, ενημερώστε μας. Επίσης, ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ, μόλις δείτε κενό σε ψηφοδέλτιο, σπεύσατε να βάλετε σταυρό. Εμείς θα 'μαστε..!).

4) Και συνεχίζει: Όλοι εσείς που μας διαβάζετε είστε ηλίθιοι. Καταργούμε την έννοια της ελευθεροτυπίας. Η κουκούλα είναι η πολιτική μας κουλτούρα. Φιλοδοξούμε να καθιερώσουμε τον απόλυτο φασισμό. (Όπα, όπα, μπορεί να ψηφίσαμε Ξύδη, επειδή μας κοροϊδέψατε εσείς και η παρέα σας, κύριε Χάρη, αλλά δεν θέλουμε και τον ΑΠΟΛΥΤΟ φασισμό. Υπάρχουν και όρια).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...