Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Συνεχίζω να προκαλώ, κάνοντας ό,τι μου γουστάρει

Μετά την ανάρτησή μας σχετικά με την παραταξιακή χρήση του Δημοτικού site, o Ξύδης μάς επιβεβαίωσε, αποδεικνύοντας ότι δεν λογαριάζει τίποτα και κανέναν.

Συνεχίζει να προκαλεί αποστέλλοντας 10.000 επιστολές με τη σφραγίδα του Δήμου, στις οποίες κάνει μικροπολιτική ενάντια στο Νικολάου. Δεν μας ενδιαφέρει ποιον "χτυπάει" ο Ξύδης με αυτά του τα καμώματα. Μας απασχολεί, όμως, ότι δεν μπορεί να ξεχωρίσει την παράταξή του από το Δήμο.

Αν θέλει να βγάλει ανακοίνωση, ως αρχηγός της Νέας
Πορείας, είναι ελεύθερος να το κάνει, πληρώνοντας από την τσέπη του το χαρτί και τα μεταφορικά έξοδα. Γνωρίζουμε ότι δεν θα βγει ποτέ άκρη σχετικά με το ποιος πλήρωσε τη νύφη στο ανωτέρω γεγονός, αλλά ακόμη και εξυπνάδες του στυλ "τα έβαλε ο ίδιος" δεν καλύπτουν κανέναν, όσο καπηλεύεται τη θέση που του εμπιστεύτηκε ο λαός.

Ο Ξύδης πρέπει, επιτέλους, να αντιληφθεί ότι δεν είναι Δήμαρχος μόνο του Παπάγου και σίγουρα δεν είναι Δήμαρχος των Κεντροαριστερών κοψοχέρηδων που ξαναδιαβάζουν, εσχάτως, την Ιστορία με τον εμφύλιο για να δούνε τι τους ξέφυγε. Είναι και Δήμαρχος όλων των Χολαργιωτών και καλό είναι να σταματήσει να τους γράφει στα παλιά του τα παπούτσια.

Hint: Όταν επέκτεινε αυθαιρέτως το γραφείο του Δημάρχου, έσπευσε να δηλώσει ότι πλήρωσε ο ίδιος την επέκταση. Πρώτον, το αν ο εργολάβος είχε λόγο να κάνει τζάμπα τις εργασίες, δεν θα το μάθουμε ποτέ ...(ή μήπως όχι..;). Δεύτερον, παραστατικό δεν είδαμε. Tρίτον, το Δημαρχείο δεν είναι τσιφλίκι κανενός Δημάρχου για να το μετατρέπει κατά το δοκούν. Ανήκει στο λαό και απαιτούνται συγκεκριμένες διαδικασίες. Ας σταματήσει, λοιπόν, την παραμύθα με την δήθεν τιμιότητα και τυπικότητα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...